SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalan Maçları Kazanmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:30
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, ligin ilk yarısında kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini söyledi. 

Tekin, ligin 12’nci haftasında Şanlıurfa temsilcisi Siverek Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarına değinerek, kendileri için önemli bir 3 puanı hanelerine yazdırdıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Siverek Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, “Siverek Belediyespor karşılaşması bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Netice itibariyle bizim sahamızda ve deplasmanda maç kaybetmememiz gerekiyor. Ne yapacağı belli olmayan takımlara karşıda geçmişten çıkarmış olduğumuz dersler vardı. Bu nedenle de temkinli ve dikkatli olmalıydık. Bunu da başardık. Erken gelen goller ve saha zeminin daha sonra ağırlaşması kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Sonucunda oyunun tüm kontrolü bizim elimizdeydi ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık” dedi.

Tekin, rakiplerinde çok kendilerinin ne yapacaklarının önemli olduğunu vurgulayarak, “Önemli olan bizim maçlarımızı kazanmamız. Yolumuza devam ediyoruz. Mutlaka bu grupta 6-7 takım kıyasıya bir mücadele içine girdi. Buda bize bir avantaj sağlıyor. Kimin ne yapacağı belirsiz. Ligin ikinci yarısı daha önemli oluyor ama biz ilk yarıda kalan maçlarımızı düşünmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Pazar günü Yeşiltepe Stadı’nda Elbistan Belediyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Tekin, “Sahamızda Elbistan Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçı kayıpsız geçip, önümüzdeki maçlara bakacağız. Elbistan Belediyespor maçının hazırlıkları iyi geçiyor. İstediğimiz 3 puanı alarak, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız