SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kalbi Durdurmadan Yaptık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 67 yaşındaki yaşlı hastanın kalbi durdurulmadan kalp kapağı değiştirildi.

Gözde Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Bülent Meşe tarafından gerçekleştirilen operasyonda 67 yaşındaki Metin Özdemir'in çalışmayan kalp kapağı başarılı bir operasyonla değiştirildi. Operasyonun en farklı yönü ise yaşlı hastanın kalp kapağının değiştirilmesi esnasında kalbinin durdurulmamasıydı.

Konuyla ilgili bilgiler veren Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Bülent Meşe, "Metin amcamız bundan 6 yıl önce bypass ameliyatı olmuş. Ama daha sonraki dönemde bir kriz geçirerek, kalp kapağı zarar görmüş. Kalp kapağı çalışmıyor durumdaydı ve aynı zamanda kalp önemli ölçüde görevini kaybetmiş durumdaydı. Metin amcayı farklı bir yöntemle ameliyata almak zorunda kaldık. Kalbi durdurmadan kalp kapağını değiştirdik. Çalışan kalpte bu operasyonu yaptık. Bu bölgede yapılan nadir ameliyatlardan bir tanesi. Bu ameliyatları başarıyla yapmaktayız" dedi.

67 Yaşındaki Metin Özdemir ise, Dr. Bülent Meşe ve hastane personeline teşekkür ederek, "Şuanda hocamız sayesinde yeniden bir Metin Özdemir oldum. Yeniden kan taşıyorum. Doktorumuza ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Bizimle çok ilgilendiler. Allah hepsinden razı olsun. Ben bir köylü vatandaş olarak geldim, benimle çok ilgilendiler. Sağ olsunlar" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız