SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalbimiz, Dualarımız Sizlerle Şanlı Mehmetçik"

0
Güncellendi - 2018-01-29 13:05:36
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un stoperi Sadık Çiftpınar, Demir Grup Sivasspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Süper Ligin 19.haftasında sahalarında Demir Grup Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını kaydeden Çiftpınar, galibiyette emeği geçen herkese teşekkür etti.

Çiftpınar, 90 dakika boyunca takıma destek veren taraftarlara teşekkür ederek, “Bizlerden desteğiniz esirgemeyen büyük taraftarımıza, evlerinde bize dua eden tüm hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına da değinen Çiftpınar, şunları söyledi: “Malatya’m, maçın başından sonuna kadar ne kadar milliyetçi, vatansever ve asil bir şehir olduğunu tekrar gösterdi. Bizlerde galibiyet golünden sonra şanlı Mehmetçiğimizi unutmadık. Rabbim çıktıkları bu kutsal yolda askerlerimizi aziz ve galip eylesin inşallah.”

Sosyal hesabında "Ne Mutlu Türküm Diyene” paylaşımını yapan Çiftpınar, “Vatanımızı, milletimizi bölmek isteyen hainlere Rabbim fırsat vermesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Kalbimiz, dualarımız, gerekirse canımız sizlerle şanlı Mehmetçik” ifadelerine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yücel (6 yıl önce)
    basarılı ve çalışkan bir topcumuz. ınsallah dahada çaılışıp milli takımda görürüz seni
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Sadık kardeşim senin ne kadar vatanını milletini seven bu şehirde bulunmaktan gurur duyan giydiği formayı seven başarılı dürüst ahlaklı bir karakter sahibi olduğunu biliyoruz Rabbim her şeyi gönlünce versin biz senden çok razıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Sadık kendini süper lig de kanıtlanmış biri olarak her Zaman böyle devam etmesi ni diliyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Adam gibi adam desem abartmış olmam herhalde. Herşeyin bir sonu olduğu gibi senin de birgün bu şehirden gideceğin bir gerçek ama şunu bilki bu camia emeğini hiçbir zaman unutmayacak. Rabbim gönlüce bir hayat nasip etsin sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    sadık savaşçısın sana helal olsun.. birazda tekniğini yükseltsen.. milli takımın değişmez adamısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Allah razı olsun adamsın
    0
    0
    Yanıtla