SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaldığı Yerden Devam.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:23:33
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart’ta yapılan yerel yönetim seçimlerinde AKP adayı olarak Malatya’nın Darende Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Süleyman Eser (soldaki), görevine başladı.

İlçe Seçim Hakimi Abdulhalil Kasım’dan mazbatasını alan Süleyman Eser, daha sonra belediye önünde yapılan törenle eski başkan İsa Özkan’dan görevi devraldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Belediye Meclis Üyeleri ile belediye binasına gelen Eser, çok sayıda vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Kurban kesilmesi ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Başkan Süleyman Eser, vatandaşlarla istişare ederek hizmetin en güzelini Darende’ye kazandırmaya çalışacaklarını söyledi.

Eser, Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçirilmesi ile istihdam başta olmak üzere ilçenin ekonomik gelişmesine katkı sağlamanın yanı sıra kentsel düzenlemelerle Darende’yi adına yakışır hale getireceklerini kaydetti.

Eski Belediye Başkanı İsa Özkan da yaptığı konuşmada görevini AKP’den seçilen bir adaya devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Özkan, daha sonra makam odasında belediyenin mührünü yeni başkana teslim etti. Özkan’a teşekkür eden Eser, “İsa kardeşimiz görevini tamamladı, İnşallah biz de onun kaldığı yerden hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız