SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaldığımız Yerden Devam..'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, hergün 3 mahallede seçim propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi'nde konuşan Çerçi, seçildiği takdirde yeni projelerle birlikte hizmetlerini sürdüreceğini bildirdi.

Çerçi'nin propaganda çalışmalarıyla ilgili partiden yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi her gittiği yerde vatandaşlar tarafından Büyük Başkan sloganlarıyla ve yoğun kalabalıkla karşılanması dikkatlerden kaçmıyor.

Her gün 3 mahalle ve bir dizi özel görüşmeler yapan Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi düzenlediği mahalle toplantılarında kendi döneminde yaptığı hizmetlerden bahsederken göreve geldiğinde yapacağı birçok projelerle birlikte yarım kalan hizmetlere de kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

Toplantı için gittiği Yeşiltepe Yeşil kaynak Mahallesinde diğer mahallelerde olduğu gibi davul zurna eşliğinde halkın büyük ilgisiyle karşılanan Çerçi yaklaşık 450 kişilik kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında Mahallenin sorunlarına değindi.

Kendi Belediye Başkanlığı döneminde Yeşiltepe Üstgeçit’in yapıldığını belirterek göreve geldiklerinde iş bilen kadrolarla hak edilen hizmetleri tekrar sunacaklarını belirtti.

Saadet Partisi Malatya Belediye Başkanı Mehmet Yaşar Çerçi ayrıca Mal Pazarının yine kendi dönemlerinde Yeşiltepe’den kaldırılarak Babuktu’ya taşınarak eski yerin park olarak çevredeki halka dinlenme yeri olarak tahsis ettiğini belirtti.

Konuşmalar esnasında sözü sık, sık alkışlarla kesilen Başkan Adayı Çerçi’ye vatandaşlar Büyük Başkan sözleriyle de destek verdiler.

Konuşmalardan sonra Fırat Mahallesinde toplantıya katılan Mehmet Yaşar Çerçi burada da yaklaşık 600 kişilik bir kalabalığa hitap ederek buradan Şehit Fevzi Mahallesindeki toplantıya katıldı.

Yaklaşık 350 kişilik vatandaş topluluğu tarafından saatlerce Çerçi'nin gelmesini bekleyen Mahalle halkı Saadet Partisi Adayı Mehmet Yaşar Çerçi'nin gelmesiyle adeta bayram yerine döndü. Büyük tezahüratlarla karşılanan çerçi burada yaptığı konuşmada halkın sorunlarını bildiğini belirterek Asfalt Şantiyesi yüzünden daha önce toz ve topraktan geçilmeyen Mahallenin kendi dönemlerinde kaldırıldığını belirtti. Geldiği vakit diğer sorunların hepsini çözme sözü veren Başkan Adayı Çerçi Hizmet etmek için tekrar geldim. dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız