SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaldır Götür Kamyoneti!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, şehiriçinde kurallara aykırı park eden araçların oto parka çekilmesinde kullanmak üzere 95 bin YTL'ye vinçli kamyonet satın aldı.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından şehiriçi trafik denetimleri sırasında, kurallara aykırı şekilde park eden araçların otoparka çekilmesi işinde kullanılmak üzere yeni bir kaldır götür kamyoneti alındı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi Kent Trafik Müdürlüğü tarafından şehiriçi trafik kontrolleri sırasında yanlış ve kurallara aykırı park eden araçların otoparka çekilmesi için kullanılan mevcut kaldır götür kamyonetinin çok eski olması nedeniyle ihtiyaca cevap veremediği, bu nedenle yeni bir kaldır götür kamyonetinin alındığı bildirildi.

Yapılan açıklamada yaklaşık 95 bin YTL’ye alınan kamyonetin; Üzerindeki dönerli vinç sistemi sayesinde sıralı park etmiş olan araçları kaldırıp götürebilme özelliğine de sahip olduğu belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız