SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaldırım İşgali Denetimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:10:56
Kaldırım İşgali Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumlu oldukları bölgelerde kaldırım işgallerine ve seyyar satıcılara yönelik denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bir ayda 3352 işyeri denetlendi

Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumlu oldukları bölgelerde geçtiğimiz şubat ayı içerisinde 3352 işyerini denetlerken, denetimler sırasında kurallara uymayan 103 işyeri hakkında ihtar tutanağı düzenledi.

Yol ve kaldırım işgallerine karşı yapılan denetimlerde; işyerleri tarafından yaya yoluna bırakılan malzemeler kaldırılırken; uyarı ve ihtarlara uymayarak, yaya yolunu işgal etmeye devam den 39 işyerine ise Kabahatler Kanunu kapsamında cezai müeyyide uygulandığı belirtildi. 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı kayıt dışı faaliyet gösteren seyyar satıcılarla ilgili de denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde 68 seyyar satıcı için gerekli yasal işlemlerin yapıldığı kaydedildi. 

Denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceği belirtilerek, esnaf ve vatandaşların kurallara uymaları, aksi taktirde cezai müeyyidelerin uygulanacağı hatırlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız