SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaldırıma Çarpıp Takla Attı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:06
Kaldırıma Çarpıp Takla Attı
A- A+ PAYLAŞ

 
Kaldırıma çarptıktan sonra takla atan otomobildeki 6 kişi yaralandı.

Kernek Mahallesi'nde meydana gelen kazada, 35 yaşındaki A.P.K'nin kullandığı 44 **063 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile otomobil içerisinde bulunan S.E. (43), S.D. (26), B.E. (26), C.A (29) ve S.K. (27) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarda yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇARPIP KAÇTILAR

İl merkezinde meydana gelen başka bir kazada ise, polise başvuran 27 yaşındaki B.T. isimli kişi, plakasını alamadığı bir otomobilin kendisine çarptığını ve çarpışmanın etkisi ile yere düştüğünü söyledi. B.T. kimseden şikayetçi olmazken, polis çarpıp kaçan aracı ve sürücüsünü arıyor.

Fırat Mahallesi'ndeki kazada da, M.T. isimli kişi, karşıdan karşıya geçerken plakasını alamadğı bir aracın kendisine çarptığını ve kaza sonrası bayıldığını, gözlerini açtığında ise hastanede olduğunu söyledi. M.T. kendisine 23 yaşındaki Ş.H.'den şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YAŞLI KADINA ÇARPTI

Çukurdere Mahallesi'nde meydana gelen kazada, 25 yaşındaki M.E. kullandığı 44 ** 824 plakalı otomobil ile geri geri giderken, 79 yaşındaki F.F. isimli yaşlı kadına çarptı. Hastaneye kaldırılan F.F. kendisine çarpan şahıstan şikayetçi oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız