SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaldırımda Balık Avı!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:49:36
Kaldırımda Balık Avı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde çalışan sanayi esnaflarının bir kısmı belediyenin iş yerlerinin önündeki su arklarını yol yapımı yüzünden doldurması nedeniyle iş yerlerine su dolmasına dikkat çekmek amacıyla, temsili balık avladılar. 

Doğanşehir Sanayi esnaflarından Oto Tamircisi ve Lastikçisi Cesur Sülü, Doğanşehir Belediyesi’nin daha önceleri iş yerlerinin önünde bulunan arkları belediyenin yol çalışmaları yaparken su yolunu kapattığını söyleyerek, “Biz tamirciyiz. Komşumuzda lastikçi. Yağmur ve yağış olduğu zaman kesinlikle iş yapamıyoruz. Kapımızın önü göl haline geliyor. Bizim işimiz dışarıda, arabaların altına yatıyoruz. Şimdi yer gölet halinde iken nasıl çalışacağız nasıl iş yapacağız? Defalarca yol yapımı sırasında uyardık. Suyun yolunu bozmayın diye. Ancak dinlemediler. Şimdi mağduriyetimizi kim giderecek? İbret olsun diye oltalarımızı attık. İş yok, balık avlıyoruz görüntüsü verdik. İş yapamıyoruz en azından temsili balık avlıyoruz. Siyasilerin esnafı gezmelerini istiyoruz. Seçim zamanı değil. Şimdi iş yerimiz sular altında kalırken belediyemizin bizleri görmesini istiyoruz. Sayın başkanımızın iş yerimize uğramasını istiyoruz. Bizim işimiz, aşımız kesilirken kimse bize bakmıyorsa, kendimizi anlatmak, için rızkımız için, farklı eylemler düşünüyoruz” dedi.

Çevredeki esnaf ve halkta esnafa destek verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız