SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaldırımı Tel Örgüyle Kapattılar

0
Güncellendi - 2019-11-22 01:20:07
Kaldırımı Tel Örgüyle Kapattılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir sokakta belediye tarafından yapılan kaldırım, özel mülkiyete girdiği gerekçesiyle arsa sahibi tarafından tel çitlerle kapatıldı. Her gün kaldırımı kullanan vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdi.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi Çiftlik Sokak üzerinde her gün yürüdükleri kaldırımın tel çitlerle kapatıldığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Belediyenin yıllardır yaptığı kaldırımın özel mülkiyet alanına girdiği gerekçesiyle bir arsa sahibi tarafından tel çitlerle kapatılmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar, bu duruma bir anlam veremediklerini söyledi.

Konunun mahkemelik olup olmadığını da bilmediklerini söyleyen vatandaşlar, yetkililerin bu konuda bir çalışma yapması gerektiğini dile getirdiler.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Şahit (4 yıl önce)
    Bu olayın ilginç bir geçmişi var. Zamanın belediye başkanı ( o kendini biliyor) yolu genişletip vatandaşın bahçesine kaldırım yaptı. Aynı belediye başkanı(şu anda başkan değil) daha sonra bu arsayı satın alıp önce kaldırım yaptığı araziyi belediyenin haksız yere işgal ettiğini iddia ederek tel örgüyle çevirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hayri (4 yıl önce)
    bu yolun son kısmında oturuyoruz bu yol büyükşehire bağlı ,kaldırımı yapanda bostanbaşı belediyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Memleketin hali bu işte
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Hangi belediyenin sorumluluk alanında keşke o belediyeyide yazsaydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • İBRAHİMMM (4 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı diye yazdığına göre Pütürge Belediyesi (:
    0
    0
    Yanıtla
  • Öyle çok biliyormuş gibi yazmışsın ama Ömer bey, Büyükşehir’im yoksa Yeşilyurt’mu onu soruyor. Editörde buna açıklık getirmeli. Ayrıca her iki belediyenin basın birimi uyuyor galiba, böyle bir haberi takip edip, bizimle alakası var ya da yok diyemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • RAMAZAN (4 yıl önce)
    Demek ki vatandsşın hakkı verilmemiş.Gasp edilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bu vatandaşın düzenleme ortaklık payından haberi yok sanırım.
    0
    0
    Yanıtla