SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaldırın Bunları' Dediler Ama..

0
Güncellendi - 2016-08-11 21:22:57
'Kaldırın Bunları' Dediler Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Malatya'daki 7. Ana Jet Üs Komutanlığında sabaha karşı pist başı yapan mühimmat yüklü dört F-4'ün kalkışının iş makineleriyle engellenmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

AA muhabirinin ulaştığı görüntülerde, FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece sabaha karşı 7. Ana Jet Üs Komutanlığında mühimmat yüklü dört F-4 uçağının hangarlardan çıkarıldığı görülüyor.

Ankara'daki darbeci askerlere destek için kalkış yapacağı tahmin edilen F-4'lerin, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesince piste çektirilen iş makineleri sayesinde kalkış yapamadığının yer aldığı görüntülerde, alandan ayrılamayan pilotların iş makinelerinin şoförlerini ikna etmeye çalıştığı dikkati çekiyor.

Görüntülerde, eski 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık'a ait zırhlı aracın da alanda olduğu görülürken, işçileri ikna edemeyen darbeci askerlerin F-4'leri yeniden hangarlara çekmesi yer alıyor.

- Kargo uçakları da pistte kaldı

Görüntülerde ayrıca Akıncı Üssü'ne personel takviyesi yapmak için Kayseri'den kalkan ancak yakıt ikmali için Malatya Erhaç Havalimanı'na inen 7 askeri kargo uçağının da iş makineleri sayesinde kalkışına izin verilmediği görülüyor.

Kalkış yapması halinde çeşitli birliklerden darbeci askerleri alarak Akıncı Üssü'ne takviye yapması planlanan kargo uçaklarının da iş makinelerinin uçuşlarını engellemesi nedeniyle pistte kaldığı görüntülere yansıyor.

AA

darbe2

darbe

darbee

darbe1

darbe4

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • HARBİ ADAM (7 yıl önce)
    Tek kahraman var. RECEP TAYİP ERDOĞAN başka tanımam diğerlerin boş geç birde kahraman HALKIM var.
    0
    0
    Yanıtla
  • eren- emre (7 yıl önce)
    o gün orda olan herkesten Allah razı olsun .HELAL OLSUN SİZLERE KAHRAMAN DHMİ personelleri....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Bunlar belediyenin değil devlet hava meydanları işletmesine ait araçlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    bunu yazmaktaki amacınız nedir.? belediyeye ait araçlarda var bazı fotoğraflarda belediye kendisine içişleri bakanı ve validen gelen talimat ile kışlaları ve havaalanını kapatmışlardır, bu olay dolayısı ile kimse kahraman filan değildır... ancak yine de bu olağanüstü durumda soğukkanlılıkla hareket etmeleri ve hatasız bir şekilde bu faaliyeti icra etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz... olay bu
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan özkan (7 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    hava meydanı olunca ne oldu zorunamı gitdi bırakın bu işleri ha belediye ha hava meydanı ellerine sağlık de bu milletin ne mutlu türküm diyene
    0
    0
    Yanıtla