SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale 8 Hafta Gole Kapalıydı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde geride kalan 22 haftada 24 gol kaydeden Evkur Yeni Malatyaspor, kalesinde 28 gol görürken, 8 karşılaşmada kalesini gole kapatarak, önemli bir başarı yakaladı.

Ligde oynadığı 22 karşılaşmada 7 kez galip gelen Evkur Yeni Malatyaspor, 7 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı kırmızılılar, 7 beraberliğin 3’ünü 1-1’lik, 4’ünü ise 0-0’lık sonuçlarla aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, 22 karşılaşmada rakip ağları 24 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 28 gol gördü ve haftayı eksi 4 averajda tamamladı.

Ligin ilk yarısında Bursaspor’dan 4, Fenerbahçe ve Kasımpaşa’dan ise 3’er gol yiyen sarı kırmızılılar, en farklı galibiyetini deplasmanda Kardemir Karabükspor’a karşı 4-2’lik skorla aldı. Evkur Yeni Malatyaspor, 22 haftanın 8’inde ise kalesini tamamıyla gole kapatarak, önemli bir istatistiğe imza attı.

Ligin 9.haftasında sahasında 1-0 kazandığı Trabzonspor karşılaşmasında kalesinde gol görmeyen Evkur Yeni Malatyaspor, 10.haftada deplasmanda Gençlerbirliği’ni de 1-0’la geçerek, kalesini gole kapatmış oldu.

Ligin 13.haftasında sahasında Beşiktaş, 14.haftada da deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, Ligin 17.haftasında deplasmanda Kayserispor’u 1-0 yendi ve ligin ilk yarısında 5 maçta kalesini gole kapattı.

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 19.haftada sahasında Demir Grup Sivasspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılılar 22.haftada ise deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kalarak, 22 haftada 8 maçta kalesini gole kapattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Kaleci Ertaç, 22. haftadaki Bursa maçında bir tehlikeyi önlerken (AA- Bursa)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • eyyupk (6 yıl önce)
    sayın ertaç kardeşimiz milli takımı hak ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • takımın savunması ve ortasaha yapısı kapalı savunma anlayışıyla kurulu, yoksa ne ertacı top kaçkere ertaca geliyorda kurtarıyor en önemli kurtarışı kayserideki ayağıyla bilinçli çıkardığı pozisyondu ligin başında yediği hatalı golleri görmezden gelemeyiz evimizde göztepeden 3 pozisyonda 3 gol yediğini unutmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Zaten savunmamız sayesinde burdayız.Keşke aynı başarıyı orta saha ve forvetlerimizde gösterebilişeydi.Bautaib 5 maçta bir gol atınca kahraman ilan ediliyor.oysa saki sadık,Artur mina ve cissokho da Çanakkale geçilmezi oynuyorlar adeta.onların hakkını teslim etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla