SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Danışma Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

AKP , Malatya'nın Kale ilçesinde danışma toplantısı düzenledi. AKP Kale ilçe binasında gerçekleştirilen danışma toplantısına, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kale Belediye Başkanı Hacı Bayram Gökhan, İlçe Başkanı Ömer Gökçe, Kale İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Akdeniz, İl Başkan yardımcıları Gürbüz İsmet Yılmaz, İsmail Tercan, yönetim kurulu üyeleri Cemal Çiçek ve Nadir Çalık, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AKP İl
Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz, referandumda Kale İlçesinin göstermiş olduğu performanstan dolayı Kale halkına teşekkür etti.

Milletvekili Öznur Çalık ise, Kale ilçesinin yerel seçimlerde vermiş olduğu desteği referandum sürecinde de gösterdiğini, Kale'den yükselen sesin bir kez daha Malatya'nın kalesinin Kale olduğunu gösterdiğini söyledi.
"Sizlerin desteğiyle 2002'de Türkiye'de bir güneş doğdu" diyen Çalık, şöyle konuştu: "Bu doğan güneş sadece Türkiye'yi değil Asya'yı Amerika'yı, Afrika'yı herkesi ısıttı. Türkiye'de neler oluyor diye merak eden buradaki değişimi, dönüşümü fark ettikleri için dönüp bakmak zorunda kaldılar.

Paradan altı sıfır atıldığında Türkiye birbirine girer dediler. Ne Türkiye ne de Dünya birbirine girmedi. Sadece bu 6 sıfırı atmak için bir yiğit lazımdı. O yiğit Recep Tayyip Erdoğan dı." O yiğidin Türkiye'yi ayağa kaldırdığını anlatan Çalık, sözlerine şöyle devam etti: "Bütün bu gelişmeler yaşanırken Türkiye'nin gerçekten demokratikleşmesi gerektiğine inanarak, Türkiye'nin daha demokratik ülke olması için anayasa değişikliğini kısmen de olsa gerçekleştirdik."
Daha sonra mahalle muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen Çalık, notlarını aldı. Çalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er'in Perşembe günü ya da Cuma günü Kale İlçesine gelerek sorunlar noktasında mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yapacağını ve sorunları hakkında yerinde incelemelerde bulunacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız