SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Hastane Ek Binası İhaleye Çıkıyor

0
Güncellendi - 2016-12-17 18:10:09
Kale Hastane Ek Binası İhaleye Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesi Belediye Başkanı Cemal Akdemir, ilçedeki hastane sorunun yakın zamanda bitirileceği mesajını verdi.

Malatya'nın Kale ilçesindeki hastane sıkıntısı Başkan Cemal Akdemir'in girişimleriyle sona erecek. İstanbul Güngören Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını anlatan Başkan Cemal Akdemir, hastaneye ek hizmet binasının yapım çalışmalarına kısa sürede başlanacağını müjdeledi. Başkan Akdemir, Güngören Belediyesi'nin inşaat masraflarının tamamını üstlendiğini de açıkladı.

HASTANE 2017'DE BİTECEK

Ek hizmet binasının yapımı için 4 Ocak 2017'de ihaleye çıkılacağını kaydeden Başkan Akdemir, "Hastanemizin Kale İlçesinde kısa sürede hizmet vermeye başlamasını istiyoruz. Bu nedenle inşaatın süratle bitirilmesi için girişimlerimiz sürecek. 2017 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan ek bina hastanemiz bölgede yaşayacak halkımız için büyük fayda sağlayacak ve halkımız sağlık hizmetlerinden daha rahat yararlanacaktır. Yapılacak hastanemiz Şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK"

Başkan Akdemir, Güngören ile Kale Belediyesi'nin işbirliği halinde çalıştığını anlatarak, "İki kardeş belediyenin işbirliği halindeki çalışmaları sürecek. Ben şahsım ve ilçe halkım adına Güngören Belediye Başkanım Şakir Yücel Karaman'a gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız