SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kale İzollu Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:13:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya AKP Milletvekili Mustafa Şahin Kale Belediye Başkanı ve Kale AKP Ilçe Başkanını ziyaret etti. 

Şahin, ilk olarak Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’i ziyaret etti. Şahin’i makamında ağırlayan Akdemir, şunları söyledi: 

“Bizim sorunlarımıza çözüm bulduğunuzu biliyorum. Bu konuda bize daha fazla yardımcı olacağınıza inanıyoruz. Yerel seçimlerde AK Parti'ye en çok oy çıkan yerlerden biri Kale. Türkiye genelinde 4’cü sırada yer alıyor bu konuda. Biz inşallah bundan sonraki seçimlerde 1’inci sıraya oturacağız”dedi.

Milletvekili Şahin ise, Kale ilçesindeki oyların düştüğünü ifade ederek, “Genel seçimlerde yüzde 90 civarında aldığımız oyları yerel seçimlerde bir türlü yakalayamadık. Hep çok cüzi bir miktar ile kaybettik. Bu yapılan 2014 yerel seçimlerde bütün vatandaşlarımızın azmi ile Sayın Cemal başkanımıza kısmet oldu. Tekrar hayırlı olsun, Allah başarılarınızın devamını getirsin diyelim. Ben hep burayı İzollu olarak biliyorum inşallah bir dahaki gelişimizde İzollu diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKP Kale İlçe Başkanı Harun Akkuş ise, yönetim kurulunu yeni oluşturduklarını ve bundan sonra hizmet için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Şahin, daha sonra Kale'deki köyleri gezerek köylülerin sorunlarını dinledi.

Ziyaretlere AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık ve  İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tokmaz da eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız