SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale Ürünsü Deresi Islah Edilecek

0
Güncellendi - 2017-03-09 00:55:16
Kale Ürünsü Deresi Islah Edilecek
A- A+ PAYLAŞ

Kale Belediyesi Ürünsü Deresi'nin ıslah edilerek, bölge halkına sulama amacıyla kullandırılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Vatandaşların çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek, "Ben çocukluğumdan beri insanların burada rahat bir şekilde su ihtiyaçlarını karşılamasını hayal ediyordum. Şimdi bu çalışmalarla hayalim gerçek oluyor" dedi.

Bölgedeki tabiat şartlarının oldukça zor olduğunu aktaran Başkan Akdemir, bölgeye boru döşenerek insanların rahatça evlerine su götürmesinin sağlanacağını kaydetti. Bölge halkına sulama suyu hizmetinin sunulması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Akdemir, "Çocukluğumdan beri insanların su ihtiyacını gidererek, rahat çalışabilmesini hayal ediyordum. Şu an Ürünsü Deresinde yapılan faaliyetler beni gerçekten çok mutlu ediyor. Hayalim gerçek oluyor. Burada boru döşemesinin yanı sıra yollarda da ıslah çalışmaları yapılıyor. Kış şartlarının ağır geçmesinden dolayı daha önce yaptığımız yol çalışmaları bozulmuştu. Şimdi buraları tekrardan onarmaya devam ediyoruz” dedi. Vatandaşların çalışmalardan çok memnun olduğunu kaydeden Akdemir, "Milletin memnuniyeti had safhada. Çünkü gerçekten zor şartlar altında yaşıyorlardı. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimiz dahil olmak üzere Kaleliler, belediye çalışanlarımız bile arayıp tebrik ediyor. Büyük bir yaraya parmak bastınız diyorlar. Biz de yaptığımız işin memnuniyetini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kale'nin yeniden inşası için önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Akdemir, referandum süreciyle ilgili de yoğun mesai harcadıklarını aktararak, “Sokak sokak gezerek Kalelilere referandumda niçin evet denmesi gerektiğini anlatıyoruz. Buna da 16 Nisan'a kadar durmaksızın devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız