SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaleci Dışında Transfer Yok'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'un teknik direktörü Metin Yıldız, takım olarak iyi yolda olduklarını ve daha iyi olacaklarını belirtti.

Nevşehir Dedeman Otel'de 24 Temmuz'dan beri sürdürdükleri ikinci etap kampı 8 Ağustos'ta tamamlayacaklarını hatırlatan Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, kampı ve hazırlık karşılaşmalarını değerlendirdi.

Bilyoner Cup Kapadokya Turnuvası çerçevesinde oynadıkları 3 maçı kazandıklarını, ancak hazırlık karşılaşmalarının lig için ölçü olamayacağını söyledi. Hazırlık karşılaşmalarında bazı futbolcuları deneme imkanı bulduklarını söyleyen Metin Yıldız, "Gerek birinci etap Kocaeli kampında ve gerek ikinci etap Nevşehir kampında futbolculardan ne istediğimizi, neleri yapmaları gerektiğini söyledik. Kondüsyon, güç ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Eski ve yeni futbolcular kaynaştı. Geçen günlerde daha iyi duruma geleceğiz. Her geçen gün mesafe kat ediyoruz" dedi.

Takımdan giden yabancı futbolcular için, "Yeri doldurulmayacak oyuncu yok" diyen Yıldız, yeni ve eski futbolcuların kaynaştığını ve takım ruhunu yansıtacak bir takım oluşturmaya çalıştıklarını vurguladı. İyi yolda olduklarını ve daha iyi olacaklarını kaydeden Metin Yıldız, "Kadromuz genelde oluştu. Kaleci dışında oyuncu almayacağız. Kaleci için de yöneticilerimiz görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca, ekstradan ekonomik ve iyi bir futbolcu gelirse alabiliriz. Çünkü transferde kulübün bütçesine göre hareket ediyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız