SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Ertaç Beşiktaş'la Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-06-15 18:27:37
Kaleci Ertaç Beşiktaş'la Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ertaç Özbir, Beşiktaş ile anlaşma sağladı. 30 yaşındaki başarılı kaleci, siyah beyazlı kulüpten 750 bin Euro kazanacak.

Spor Toto Süper Ligin büyüklerinden Beşiktaş, Ertaç Özbir transferini bitirdi. İstanbul temsilcisi, Yeni Malatyaspor’la sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki kaleciyle anlaşma sağladı. Ertaç Özbir, siyah beyazlılardan senelik 750 bin Euro kazanacak.

Kale için yerli bir kaleci arayan Beşiktaş, uzun süredir izlediği ve gündeminde olan Ertaç Özbir ile her konuda anlaştı. Başarılı file bekçisiyle her konuda anlaşma sağlayan İstanbul ekibi, transferi tamamlamak üzere. Yıllık 750 bin Euro (5 milyon TL) ücret karşılığında Ertaç Özbir, Beşiktaş’a imza atacak. Mukavelenin 2+1 senelik yapılması planlanıyor. Bu transfer için Evkur Yeni Malatyaspor’a herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek.

30 yaşında ve 1,87 metre boyundaki Ertaç Özbir, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası 13'ü ise Süper Lig olmak üzere bu sezon şuana kadar 17 karşılaşmada görev aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 13 karşılaşmada bin 170 dakika sahada kalan Ertaç Özbir, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 390 dakika süre aldı. Ertaç Özbir, Spor Toto Süper Lig'de 51 karşılaşmada forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Şefik Karaoglan (4 yıl önce)
    hayırlı olsun emeklerin için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Sertaç gibi kaleci tonla var.30 yaşında yan top hatası yapan aklı istanbulda ne yapacan öyle adamı boşver gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    ELEŞTİRDİĞİN ADAMIN ADI SERTAÇ DEĞİL ERTAÇ! BİLİP BİLMEDEN EZBERE YAZMAYIN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    ZORLA TUTACAK HALİMİZ YOK.İŞİ RAS GELSİN....
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Geldiğinden beri aklı istanbuldaydı.sezon içerisinde bir ara kadro dışı bırakılmıştı.o zaman tamamen takımın ruhundan koptu gitti.Ama Farnolle nin mutlaka takımda kalması gerekiyordu.Adeta malatyada doğmuş gibiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mk (4 yıl önce)
    Sayın Başkan Sadık gibi Ertaç'ında sözleşmesini geçen sezon başında yenilemedi ve yine hüsran...
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    İyi bir kaleciyi malesef kaybettik yazık oldu anlaşılabilirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Artık kaleye Adil gevrek geçer farnol da gitti yazık olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar gereksiz yorum. Adamin sözleşmesi bitmiş. Beşiktaş istemiş sence nasıl Malatya'da kalacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamam beşiktaştan teklif gelmiş olabilir ama takimin da kaleciyi biraz elinde tutma çabası olmalı yerine daha iyi biri geleceğini sanmıyorum. Sadıkta fenerbahçeye gitti noldu parladımi orda malatyada kalsa daha buyuk işler yapardi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Eagle isimli kullanıcı yorumuna
    Çok az bi süre kaldı takım haftaya kampa başlayacak daha futbolcumuz yok kimle gitcez kaleci sadece samet var ben onu bal liginde oynatmam
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam nelli ki önceden anlaşmış, kadro dışı kalmasının sebeplerinden biri de belki de, sözleşme teklif etsen sanki kabul edecek, gitsin 3 kaleci olsun, istanbul6n barları, cluplari güzel, kel olur sırma saçlı, kor olur badem gözlü olurmuş,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporda 1. kaleci olamayan adam beşiktaşda 1. kaleci olacağınımı sanıyorsunuz ? buda sadık gibi olacak buraya yazıyorum seneye sadık malatyaspora gelmek için haber gönderecek..
    0
    0
    Yanıtla