SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Ertaç Özbir Gençlerbirliği'nde

0
Güncellendi - 2019-08-29 00:26:01
Kaleci Ertaç Özbir Gençlerbirliği'nde
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi geçtiğimiz sezon sonunda biten ve bir ara Beşiktaş'a transfer olacağı iddiaları gündeme gelen Kaleci Ertaç Özbir, Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile anlaştı.

Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi biten, kulübün tekrar anlaşmadığı Ertaç Özbir'in adı, transfer döneminde başta Beşiktaş olmak üzere çeşitli kulüplerle gündeme geldi, ancak transferi Gençlerbirliği'ne gerçekleşti.

Ertaç Özbir'in transferi, Gençlerbirliği Kulübü tarafından "Transfer çalışmalarına devam eden takımımız, son olarak kaleci Ertaç Özbir’i kadrosuna kattı. Süper Lig’de Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor formaları giyen kaleci ile kulübümüz iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Ertaç Özbir, İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki ilk antrenmanına çıkarak, koşu çalışması yaptı." açıklamasıyla duyuruldu.

YENİ MALATYA'DA 4 SEZON GÖREV ALDI..

2015- 2016 futbol sezonunun yaz transfer döneminde Kasımpaşa'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan 30 yaşında ve 1,87 metre boyundaki Ertaç Özbir, geçtiğimiz sezon 4’ü Ziraat Türkiye Kupası 13’ü ise Süper Lig olmak üzere 17 karşılaşmada görev almıştı.

Ertaç Özbir, futbola Sincan Belediyespor başladı ve ardından Beypazarı Şekerspor altyapısına geçti. Burada 2007 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma yükseldi ve genç yaşına rağmen takımda hemen yer bulup düzenli oynamaya başladı. Sezon sonu birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı ve 2010-11 sezonunda Kasımpaşa’ya transfer oldu. Kasımpaşa için ilk Süper Lig karşılaşmasını 3 Ekim 2010 tarihinde Antalyaspor’a karşı oynadı. Ertaç Özbir, Kasımpaşa'dan transfer olduğu Yeni Malatyaspor'la 7 Ağustos 2015 sözleşme yaptı ve 4 sezonun sonunda 31 Mayıs 2019'da sözleşmesi sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN! BİRAZ EFENDİ OLSAYDI MALATYASPOR'DA KALABİLİRDİ HEM GENÇ HEMDE BAŞARILI BİR KALECİYDİ! AMA DEDİĞİM GİBİ BİRAZDA BİR İNSANDA SPORCULUK AHLAKI OLACAK HER ŞEY PROFESYONELLİK DEMEK DEĞİLDİR...
    0
    0
    Yanıtla