SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Fevzi Sezonu Kapattı mı?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 4-3 yenildiği Vestel Manisa maçının ilk dakikalarında, rakibi tarafından sakatlanan Kaleci Fevzi'nin şokunu da yaşıyor. Geçtiğimiz Pazar günü Fenerbahçe maçındaki performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan ve Vestel Manisa maçında da bu performansını sürdürmesi beklenen tecrübeli kalecinin sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Yönetici Ali Cengiz, Fevzi'nin daha önce ameliyat olduğu dizine sert bir darbe aldığını ve büyük bir olasılıkla sezonu kapattığını, ancak kesin durumun yapılacak ayrıntılı muayenelerle ortaya çıkacağını söyledi.

Malatyaspor'un tecrübeli kalecisi, karşılaşmanın 17. dakikasında topa çıktığı sırada, Vestel Manisaspor'lu Filip'in dizine vurduğu "taban" darbesiyle bir anda kendini yerde buldu ve kıvranmaya başlandı.

Fevzi'ye karşı bu hareketi yapan Filip, maçın hakemi tarafından tartışılan bir kararla, kırmızı yerine sarı kartla cezalandırılırken, Fevzi daha sonra oyuna devam edememiş ve yerine Bora oyuna dahil olmuştu.

Karşılaşmayı TRT'nin radyo naklen yayınında anlatan spiker, Fevzi'nin yerine oyuna giren Kaleci Bora'nın, oyuna ısınamadığı için ilk yarıdaki golleri yediği yolunda yorum yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız