SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Fevzi'nin Zor Günleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:45
Kaleci Fevzi'nin Zor Günleri
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş futbol takımının 1995-2001 yılları arasında kalesini koruyan ve defalarca milli formayı giyen Fevzi Tuncay, 2,5 yıl evli kaldıktan sonra boşandığı ikinci eşi Eylem Çukuryurt'a 150 bin TL nafaka ödeyemeyince cezaevine girdi.

Beşiktaş'ta oynadığı dönem adından başarıyla söz ettiren, 2 yıl önce futbolu bıraktıktan sonra ticarette aradığını bulamayan kaleci Fevzi Tuncay, zor günler geçiriyor. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra önce Gaziantepspor'a ardından Samsunspor'a giden Fevzi, iki takımda da fazla oynama şansı bulamadı. Malatyaspor'da da 2003 ve 2006 yılları arasındaki sezonlar ile 2007- 2008 sezonunda forma giyen, en son geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig ekibi Tavşanlı Linyitspor'da oynayan Fevzi Tuncay, futboldaki formsuzluğunun yanı sıra maddi açıdan da büyük sıkıntı yaşadı. 

1997'de çok sevdiği eşi Yeşim'in aşkı uğruna bir kutu ilaç içerek intihara kalkışan Fevzi Tuncay, bu mutluluğunu evlilikle sonuçlandırmıştı. Uğruna ölmeyi göze aldığı eşi Yeşim'den 6 yıl sonra boşanan Tuncay, 2003 yılında Eylem Çukuryurt'la evlendi. Ekonomik açıdan kötü günler geçiren Tuncay, Eylem Çukuryurt'la  evliliğini de noktaladı. Milli kalecinin, her iki evliliğinden de birer çocuğu var.

SON KEZ ARADIĞI EŞİ ŞİKAYETİNİ GERİ ALMADI

Milli kalecinin eşi Eylem Çukuryurt, 2010 yılında Fethiye Aile Mahkemesi'ne boşanma istemiyle dilekçe verdi. Çift, aralarında protokol yaptı. Protokole göre çiftin çocuğu anne Eylem Çukuryurt'a verilirken, Tuncay eşine nafaka ve boşanma tazminatı olarak taksitler halinde toplam 150 bin lira ödemeyi kabul etti. Hakim çifti protokole uygun olarak boşadı. Belli bir parayı ödeyen Tuncay, iki yıldır işsiz olduğu için geri kalan parayı ödemeyince, 2.5 yıl evli kalıp boşandığı eşi Eylem Çukuryurt, Fethiye İcra Mahkemesi'ne başvurdu. Yapılan yargılama sonunda mahkeme, Fevzi Tuncay hakkında 3 ay “Tazyik hapsi”ne hükmetti. Hakkında kesinleşen hapis cezasını öğrenen Fevzi Tuncay, İzmir Adliyesi'ne gelip, İnfaz Savcısı’na teslim oldu. Şikayetini geri çekmesi için son kez eski eşi Eylem Çukuryurt'u aradığını belirten Tuncay, "Bana ne halin varsa gör diyerek telefonu suratıma kapadı. Teslim olmadan önce bir kaç futbolcu arkadaşımdan borç istedim. Bana veremeyeceklerini söylediler. Zamanında ben herkese yardım ettim. Demek arkadaşlarımı tanıyamamışım. Yapacak bir şey yok. Cezamı çekmeye razıyım" dedi. Adliye karakolunda yaklaşık 3 saat bekleyen Fevzi, daha sonra elleri kelepçelenerek Buca Cezaevi’ne götürüldü.

FOTO: Fevzi Tuncay, polis otosunda cezaevine götürülürken (üstte), Alttaki fotoğrafta Fevzi'nin Malatyaspor'lu günlerinden (Mehmet GÖRESİYE Arşivi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız