SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Melek Malatya Bayanlar'da

0
Güncellendi - 2016-01-22 03:01:26
Kaleci Melek Malatya Bayanlar'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Türkiye Kadınlar Futbol 1. Lig takımlarından Gazikentspor’dan Malatyalı kaleci Melek Mumcu’yu kadrosuna kattı.

Ligin ilk yarısını 24 puanla zirvede tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci yarı için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transferde şuana kadar 3 futbolcuyla prensip anlaşmasına varan mavi kırmızılılar, 1. Lig ekibi Gazikentspor’dan kaleci Melek Mumcu’yu kadrosuna kattı.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’ın desteğiyle gerçekleştirilen transfer sonrası tecrübeli kaleci Gaziantep’ten Malatya’ya gelerek, ayağının tozuyla takımla birlikte çalışmalara katıldı.

“GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ”

23 yaşındaki kaleci, “Malatya Bayanlar Spor Kulübü Doğan Çelebi ile bir görüşmemiz oldu. Aslında gerek daha önceki dönemlerde Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün rakibiyken gerekse de Play-Off maçlarında beni izlemiş ve beğenmişlerdi. Daha önceden de görüşmüştük ancak transfer gerçekleşmemişti. Transfer bugüne denk oldu ve Malatya’dayım” dedi.

Malatya Bayanlar Spor Kulübüne transfer olduğu için mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli eldiven, “Bana hep soruyorlar ‘1. Lig takımından neden 3. Lige geldin?’ diye ama ben kısmet diyorum. Kendi şehrim. Malatyalıyım, Malatya’ya geldim ve güzel işler başarabileceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

“ÖNCE 2. LİG ARDINDAN 1 LİGE ÇIKACAĞIZ”

Mumcu, takımı Play-Off’a taşıyıp, 2. Lige çıkmak istediklerini kaydetti.

Takımın grupta lider durumda olduğunu anımsatan başarılı eldiven, “Takımımız grupta lider durumda. İyi bir gidişat var. Bende bu iyi gidişe katkı sağlamak istiyorum. Önce Play-Off’a kalıp, ardından 2. Lige çıkmak istiyoruz. İnşallah 2. Lig’den sonrada 1. Lige çıkarız” dedi.

Tecrübeli kaleci, Malatya Bayanlar Spor Kulübünü sürekli takip ettiğini de kaydederek, şunları söyledi:

“Başkanımızla ve arkadaşlarımla konuştum. Eskiden rakiptik, şimdiyse bu takımın bir parçası oldum. Tabi ki takım üzerine koyarak bugünlere gelmiş. Genç oyuncuların çoğunlukta olması ise çok büyük bir avantaj. Bende ablaları olarak onlara yardımcı olacağım. Tecrübemi onlara katıp, kızlarla beraber çok iyi işler yapacağız. İyi başarılar yakalayacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • battal yıldız (8 yıl önce)
    her zaman yanınızda olacağım doğan hocam
    0
    0
    Yanıtla