SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Şenol'un Özürü!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un, en son geçtiğimiz Pazar günkü Akçaabat Sebat maçında, bir grup taraftarla olumsuz diyaloğa girip 37. dakikada oyundan alınan kalecisi Şenol, yaşanan olayları kendince yorumladığı bir "özür" açıklaması yaptı.

Şenol'un kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklaması şöyle:

"11/03/2007 Pazar günü oynanan A.Sebatspor maçı sırasında maçın 3-2 lik skora geldiği anda ve sonrasında kale arkası ve yan tribünlerden aileme ve şahsıma yönelik çok ağır küfürlerin edilmesi ve o anki moral bozukluğu ile hocamdan oyundan almasını talep ettim ki o psikoloji ile devam etmem takıma zarar verir düşüncesindeydim. Bunun da yanlış anlaşılması beni son derece üzmüştür.

Ben Malatyaspor’a geldiğim günden bu yana yani sezon başından beri tüm müsabakalarda 90 dakika aralıksız olarak forma giydiğimi ve bu müsabakalarda da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımı belirtmek isterim. Sezon başından bu yana ben ve takım arkadaşlarım Malatyaspor’u hedefe ulaştırmak adına çok büyük gayretler içerisindeyiz. Kulüpler içerisinde birlik ve beraberliğin olduğu sürece başarı yakalanmıştır.Malatyaspor büyük bir camiadır Yönetim ,taraftar , ve tüm camia birlik olduğu sürece hedeflenen noktaya emin adımlarla ilerlemek mümkün olacaktır.

Bu takımın gerçek sahibi taraftarlardır ama kulübün gerçek sahibi olmak demek kendi sporcusuna küfür etmesini gerektirmez , zaten gayri ihtiyarı yapılan bu hareket takımını her sonuçta destekleyen her zaman takımına güvenen gerçek taraftarlarla alakalı bir şey değildi , gerçek Malatyaspor taraftarını üzdüysem onlardan özür dilerim.

Biz sporcular gelip geçiçiyiz önemli olan camianın yani Malatyaspor un başarısıdır.Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kulübümün başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımın bilinmesini isterim. Takımımızın Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediği şu günlerde herkesin bizlere destek olması gerektiği kanaatindeyim. Saygılarımla."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız