SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Taylan'a Ceza

A- A+ PAYLAŞ

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının uzatma dakikaları sırasında, rakip takım oyuncusunu tokatlayan Malatyaspor Kalecisi Taylan'a 2 maç oynamama cezası verdi.

Kurulun, Taylan'la ilgili kararı şöyle açıklandı:

"MALATYASPOR Kulübü sporcusu TAYLAN AYDOĞAN'ın, 15.11.2008 tarihinde oynanan MALATYASPOR - GAZİANTEP B.Ş. BLD. SPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, rakip takım oyuncusuna yönelik kural dışı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,."

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve Malatyaspor'un Gaziantep B.B. takımına 2-1 mağlup olduğu maçın 38. dakikasında kaleci Emrah sakatlığı oyuna devam edemeyince, yerine Taylan girmişti. Karşılaşmanın 90+2. dakikası oynanırken, oyunu bir an önce başlatmak isteyen Taylan, kendisine engel olan Gaziantep'li futbolcuyu tokatlayınca, hakem Koray Gençerler'den kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Malatyaspor, o dakikada 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı için, kaleye futbolculardan Selim geçmiş, son iki dakika 10 kişi olarak tamamlanmıştı.

Malatyaspor'da kalecilerden Fevzi'nin ve Emrah'ın sakatlığı, Taylan'ın da kırmızı kart görmesi nedeniyle teknik heyet kaleci sıkıntısı ile karşı karşıya kalmış, sakatların iyileşmemesi halinde kaleyi 4. kaleci Eray'ın koruyacağı, PAF takımı kalecisinin de yedek olarak kadroda yeralacağı ihtimali belirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız