SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Vedat Kapurtu Ameliyat Oldu

0
Güncellendi - 2016-09-19 15:49:58
Kaleci Vedat Kapurtu Ameliyat Oldu
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kalecisi Vedat Kapurtu ameliyat oldu. Ameliyat sonrası poz veren başarılı kaleci, iki ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kalecisi Vedat Kapurtu, Denizlispor maçı hazırlıkları esnasında sakatlanmıştı. Çalışma esnasında bir anda acılar içerisinde yerde kalan Kapurtu’nun çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi.

İzmir’de bir süre tedavi gören başarılı kaleci, Dr. Bülent Çapar tarafından ameliyat edildi. Ameliyat sonrası 22 numaralı formasıyla poz veren Kapurtu, kısa sürede sahalara döneceğinin sinyallerini verdi.

Başarılı kalecinin başarılı bir operasyon geçirdiği ve iki ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayabileceği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Kalecimiz Vedat'a çok geçmiş olsun.Biran önce iyileşip maçlarda güzel kurtarışlarını bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taraftar YMS (7 yıl önce)
    Vedat kardeşimizin bir an önce iyileşip aramıza dönmesini ve o güzel kurtarışlarınızı görmek istiyoruz. Allah dan acil şifalar diliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla