SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Vedat İlk Yarıyı Kapattı

0
Güncellendi - 2016-09-09 17:18:23
Kaleci Vedat İlk Yarıyı Kapattı
A- A+ PAYLAŞ

Antrenmanda şut çalışması sırasında sol dizinin üzerine yan basarak düşen sakatlanan Yeni Malatyaspor kalecisi Vedat Kapurtu, ligin ilk yarısını kapattı.

Yeni Malatyaspor'un kalecisi Vedat Karputçu, sakatlığından dolayı TFF 1. Lig'deki oynanacak maçları kaçıracak. Özel bir araçla Malatya’da kulübün anlaşmalı olduğu hastaneye kaldırılan ancak sakatlık esnasındaki yoğun iç kanamadan oluşan ödemler yüzünden net teşhis konulamayan Vedat İzmir’e sevk edilmişti. Dizinde kırık ve yan bağlarında esnemeden şüphelenilen oyuncunun İzmir’de spor hekimi Bülent Zeren’in yaptığı kontrollerde sanıldığından daha büyük bir sakatlık yaşadığı ortaya çıktı.

vedatkapurtuaÇapraz bağları kopan deneyimli eldivenin sahalara dönmesi yaklaşık 6 ayı bulacak. Form tutması ve yeniden hazır hale gelmesi de sürece eklendiğinde neredeyse sezon sonunu bulacak. İlk yarıyı kesin olarak kapatan Vedat’ın sezonun tamamında yeşil sahalara dönmesine zor gözüyle bakılıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    belli bir yaşın üstünde olduğu için kolay kolay forma giyemeceğini düşünmediğim kalecimiz çok geçmiş olsun emeği çok oldu, sağlığına kavuşmasını diliyorum devre arası sakatlık sorunu devam ediyorsa yollar güzel bir şekilede ayrılmalı kendisine plaketli taraftarlı bir veda şart sahalara dönmesini ve kalede olmasını diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla