SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleci Vedat'ın Dizinde Yırtık Şüphesi

0
Güncellendi - 2016-09-06 16:10:14
Kaleci Vedat'ın Dizinde Yırtık Şüphesi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kalecisi Vedat Kapurtu’nun sol dizinde ödem oluştuğu, Perşembe günü tedavisi için İzmir’e gideceği kaydedildi.

Denizlispor maçı öncesi Yeni Malatyaspor’da büyük bir şok yaşanıyor. Pazartesi günü Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlanan kaleci Vedat Kapurtu’nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Antrenman sahasında bir anda acı içerisinde yerde kalan tecrübeli kaleciye, masörler saha içerisinde ilk müdahaleyi yapmış ve daha sonra özel bir araçla hastaneye kaldırılmıştı. Başarılı eldivenin, dizinde oluşan ödem nedeniyle emar sonuçlarının net görünmediği ancak yırtık şüphesi olduğu öğrenildi.

vedatkapurtuTakımın sportif direktörü Ali Ravcı, Kapurtu’nun durumunun ciddi olduğunu, tedavi için Perşembe günü İzmir’e gönderileceğini ifade etti.

Ravcı, başarılı kalecinin dizinde ödem oluştuğunu kaydederek, “Dizdeki ödem nedeniyle emar sonuçları görünmüyor ama durumu ciddi. Tedavi için Perşembe günü İzmir’e göndereceğiz. Acil şifalar diliyoruz. İnşallah sakatlığı sandığımız kadar ciddi değildir ve bir an önce aramıza döner” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız