SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalecilere Özel Çalışma

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:30
Kalecilere Özel Çalışma
A- A+ PAYLAŞ

Altınordu maçı hazırlıklarına Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında başlayan Yeni Malatyaspor’da, idmanlar adeta nefes kesiyor. Kondisyon ağırlıklı idmanla hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, dört kaleci takımdan ayrı çalıştı.

Kayseri Erciyesspor maçını geride bırakan Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından başladı. Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, 4 kaleci takımdan ayrı çalıştı. Kaleci Ertaç Özbir, Abdulsamed Damlu, Emre Selen ve Vedat Kapurtu, ‘Yeni Malatyaspor’un kalesinin emin ellerde olduğunu’ söyledi.

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli kalecisi ve takım kaptanı Vedat Kapurtu, “Ligde güzel bir çıkış yakaladık. İki haftadır onu sürdürüyoruz. Hocamız nezaretinde iyi çalışıyoruz. Bu bizi her daim forma kalmamızı da sağlıyor. Yeni Malatyaspor’da benimle birlikte Ertaç Özbir, Samed Damlu ve Emre Selen gibi yetenekli kardeşlerimiz var. Bu beni daha da mutlu ediyor. Çünkü Yeni Malatyaspor’un kalesi emin ellerde” dedi.

Yeni Malatyaspor’un Süper lig ekiplerinden Kasımpaşa’dan transferi kaleci Ertaç Özbir ise şunları söyledi:

“Yeni Malatyaspor kulübü büyük bir kulüp. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Süper lig tecrübesi olarak burada çok işler başarmaya geldim. Önümde ve arkamdan gelen çok yetenekli kaleciler var. Hepsini çok seviyorum. Sarı kırmızılı taraftarlar merak etmesin. Yeni Malatyaspor’un kalesi emin ellerde” diye konuştu.

Adana Demirspor’dan gelen genç yetenek Emre Selen ise şunları söyledi: “Yeni Malatyaspor’un kulübünün resmi sözleşmeli bir oyuncusu olarak büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Ligdeki güzel gidişatımız sürüyor. İnşallah bu çıkışımızı önümüzdeki haftalarda da sürdürürüz. Yeni Malatyaspor’un gerçekten birbirinden yetenekli 4 kalecisi var. Biz gençler olarak sıramızı bekliyoruz. Sıra bize gelince elimizden geleni yapacağız. Gerek Vedat ağabeyime ve Ertaç ağabeyime ve Samed kardeşime bana katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor’un gelecek vaat eden genç kalecisi Abdulsamed Damlu ise, “Yeni Malatyaspor büyük bir camiadır. Burada bu formayı giymekten onur duyarım. Yeni Malatyaspor takımı çok iyi bir ekip. Özellikle çok yetenekli kalecileri var. Gerek Vedat ağabeyim olsun, gerek Ertaç ağabeyim olsun. Zaten Emre Selen’in kalitesini herkes biliyor. Onlardan bir şeyler öğrenip kendimi daha çok geliştiriyorum. Vedat ağabeyimin dediği gibi Yeni Malatyaspor’un kalesi emin ellerde” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız