SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleciyi Zor İkna Ettiler!

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta İstanbulspor’a 6-0 mağlup olan Malatyaspor’da moraller bozuldu.

Yağmur altında oynanan karşılaşmayı 15 dolayında taraftar izledi. Kalesinde 6 gol gören kaleci Mehmet Başkak’ın morali bozulurken, genç kaleci karşılaşmanın 84. dakikasında oyun alanını terk etmek istedi. Takım arkadaşlarının iknalarıyla Mehmet tekrar kaleye geçerken, maçın hakemi Mehmet Emre Atasoy, genç kaleciyi sarı kartla cezalandırdı. Rakibine farklı mağlup olan sarı kırmızılı takımda futbolcular, maçın hakemine Müslüm’e gösterdiği kırmızı kart ve aleyhlerinde verilen penaltı nedeniyle tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Malatyaspor takım kaptanı Mustafa Aslan, “Kırmızı kart ve penaltıya kadar maç başa baş gidiyordu. Takımın oyundan düşmesi bana göre, penaltı ve kırmızı kart değil. Biz çok kez 10 kişi kaldık. Ama böyle ezilmedik. Tribüne tamam seyircilerimiz geliyor. Herkesin eline birer kağıt verelim, herkes bir ilk 11 çıkartsın. Burada hoca ya da yönetici yok ya, takım bu kadar sahipsiz kaldı. Millet dışardan “Şunu al, şunu çıkart” diyor. Böyle bir şey yok. Amatör bir takımda bile böyle bir şey görmedim. Böyle bir olay yok. Takımın 6 tane yemesi önemli değil, ben buna çok üzüldüm. Sahadaki futbolcuların hepsi genç ve hepsi kendini göstermek için oynuyor. Bu oyunculara bu şekilde davranmak, bu şekilde ortamı bozmak hoş değil. Zaten kimse yok, herkes bırakıp gitmiş. Tesiste yiyecek yemek bile yok. Millet ayağına plaster bulamıyor ki sarsın, bazı insanlar başka şeyleri kovalıyor. Ben hiç yakıştıramadım. Çok ayıp şeyler oldu. Hocamıza da çok ayıp oldu. Yönetimiz Orhan İncik’e de çok ayıp oldu. Biz sahada utandık. Takım kaptanı olarak futbolculuğumdan iğrendim. Bu kadar ayıp bir olay var mı? O zaman herkes eline bir kağıt alsın ve kadro çıkartsın” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız