SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de 4 Mahalleye Asfalt

0
Güncellendi - 2017-07-03 17:57:11
Kale'de 4 Mahalleye Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesine bağlı 4 mahallede sıcak asfalt serimi yaptı.

Malatya’nın bütün ilçelerinde yatırım ve hizmetlerine yoğun bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesine bağlı Düztarla, Güneyce, Abuşoğlu ve Gülen mahallelerinin yol problemlerini çözdü.

Düztarla mahallesinde 1.5 kilometre, Güneyce ve Abuşoğlu mahallerinde 2.5 kilometre, Gülen Köyde ise 3 kilometrelik sıcak asfalt serimi yapıldı. Aynı zamanda Doğanyol ilçesine bağlanan 35 kilometrelik Gülenköy grup yolunda da asfalt bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren Abuşoğlu mahalle Muhtarı Mehmet Karaca, Düztarla, Güneyce ve Abuşoğlu mahallerinin bir birine komşu olduğunu ve Kale ilçe merkezine çok yakın olduğunu belirterek, yol sorunlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldüğünü söyledi.

Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Muhtar Karaca, “8 yıldır yollarımız bakımsızdı. Acil asfalt ihtiyacımız vardı. Bir yerden bir yere gitmek özellikle kış aylarında çok zor oluyordu. Araçlarımız mahvoluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibi bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallelerine yapılan yol hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ve uzun zamandır ilk defa camları açık bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • elif aknar (6 yıl önce)
    maşallah malatya merkez değil tüm malatya da asfaltlanmayan alt yapısı bitmeyen yol kalmayacak
    0
    0
    Yanıtla