SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Grup Yoluna Asfalt

0
Güncellendi - 2016-08-05 17:06:45
Kale'de Grup Yoluna Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Kale’de Bent, Kumluyazı, Tepebaşı ve Çanakcı mahallerinin ulaşım sorununu çözdü.

12 kilometre uzunluğunda olan Tepebaşı – Çanakcı grup yolunda, bölge bölge yol genişletme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, yolu son olarak sathi kaplama asfalt ile kapladı.

Yolumuz, zor bir yol

Yapılan yol çalışmasını değerlendiren mahalle sakinleri, yollarının arazi yapısı nedeniyle zor bir yol olduğunu, kış aylarında yukarıya ulaşmanın bazen imkânsızlaştığını dile getirerek; “Mahallemizin ulaşımını sağlayan yolun önceki hali çok kütüydü. Tozdan, dumandan geçilmez bir haldeydi. Şimdi ne toz kaldı ne toprak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz. Yolumuz çok güzel oldu. Son yıllarda yapılan hizmetlerden kim derse ki memnun değiliz, yalan söylemiş olur. Kale’mize Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerden son derece memnunuz. Emeği geçenlere tekrar şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Büyükşehir, en büyük sorunumuzu ortadan kaldırdı

Tepebaşı-Çanakcı grup yolunun önceki halinin çok kötü bir durumda olduğunu belirten Tepebaşı Mahalle Muhtarı Osman Karakuş ise, Büyükşehir Belediyesinin mahallelerinin en büyük sorunlarını bir bir ortadan kaldırdığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Muhtar Karakuş, “Yolumuzda ilk olarak genişletme çalışmaları yaptık. Bu dönemde sıkıntılı süreçler yaşamamıza rağmen Büyükşehir Belediye Başkanımız hizmeti hiç aksatmadı. Şimdi yolumuz asfaltlandı. Son yaşadığımız olaylar şunu gösteriyor ki bazıları yapılan hizmetlerden ve yatırımlardan rahatsız. Türkiye’nin iyi yerlere gelmesini istemeyenler ülkemizi karıştırmaya çalışıyor. Büyükşehir Belediyemiz dur durak bilmeden hizmet üreterek en iyi cevabı veriyor. Halkımızın da devletimizin yanında durup bu hizmetlere sahip çıkması ayrıca bir gurur meselesidir” dedi.

Bülten

kale3

kale2

kale1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Nizamettin Opanoğlu (7 yıl önce)
    Sayın Büyükşehir ve Kale Belediye Başkanlarım.Kısa bir süre önce Dedeköy'e gittim.Yolları çok dar ve çoğu da stabilize.Bir köylü vatandaşımız galiba Aleviyiz diye mi yapmıyorlar diye sitemde bulundu.Ben de ayırım yapılmadığını ve en kısa zamanda yapacaklarını ifade ettim.Kale'nin ilk İlçe Tarım Müdürüyüm ve beş yıl kaldım.Dedköy Alevi ancak en az bizler kadar hatta bizden de öte vatanına ve bayrağına düşkün bir köy.Bilmiyorum belki de bizden sonra yapılmıştır.Eğer yapılmadıysa lütfen bir an önce bu köyümüzün yolunu nyapın.
    0
    0
    Yanıtla