SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Müftü Konferans Verdi

0
Güncellendi - 2018-11-24 02:08:35
Kale'de Müftü Konferans Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Kale İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Hazreti Peygamber ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'ndaki etkinlikte konuşan İlçe Müftüsü Abdullah Bekiroğlu, ışık saçan kandilin yanmaya başlayışının yeniden hissedileceği bir haftayı idrak ettiklerini belirtti.

Alemlere rahmet olarak gönderilmiş, yaşantısıyla insanlığa örnek olan, sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için de örnek bir şahsiyet olan Peygamber Hazreti Muhammed'i (S.A.V) daha iyi tanıyıp anlamak gerektiğine dikkat çeken Bekiroğlu, şunları ifade etti:

"Bizlere ilettiği mesajların daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacağı inancındayız. Allah, rahmetinin ve merhametinin bir gereği olarak insanlara kitap ve peygamber göndermiştir. Peygamber efendimiz Alemlere Rahmet olarak gönderilen son nebidir. O, Kur'an-ı yaşayarak tüm ümmete örneklik etmiştir. O'nun yolunda yürüyen, geleceğimizin teminatı, inançlı ve Ahlaklı, ilimle mücehhez gençler yetiştirmek için çok çalışmamız gerekir."

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Akkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Celal Genç, İlçe Halk Eğitim Müdürü Aziz Ayaz, Müftülük Gençlik Koordinatörü Allaaddin Güley, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

AA

ARŞİV FOTO: Kale Müftüsü Abdullah Bekiroğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız