SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Trafik Kazası, 1 Ölü 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2020-07-07 02:30:56
Kale'de Trafik Kazası, 1 Ölü 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında, bir çocuk hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolu Kale ilçesi Erenli civarında meydana geldi. Abdulvasi Çiçek (45) yönetimindeki 41 PC 152 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç, kontrolden çıkarak, takla atıp, yol kenarındaki kanala devrildi. Kaza sonrasında bölgeye sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kaza sonrasında araçta bulunan Mehmet Ali Ercan (5), Sultan Ercan (28), Hediye Sezer (43), Erdem Ercan (34) ile Ramazan Biçimli (17) yaralandı.

112 görevlileri, yaralıları ambulanslarla şehirdeki hastanelere kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Mehmet Ali Ercan, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer 4 yaralının tedavisi sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erdal (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci bilen (3 yıl önce)
    Oraya eds hız koridoru şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen ama Facebook'da bir tane sayfa var Malatya Radar Canlı diye nereye radar kurulsa sayfasında teşhir ediyor, şurda radar hız kurallarına uyalım diye nerde kurulsa hemen yazıyor, hani bunla ilgili yorum yazıncada sayfada engelliyor, ama sanmasın ki engellince çözüm olacak, burda belki okur bu haberi yarın radarla ilgili attığı her paylaşım hakkında savcılık ya da emniyete suç duyurusunda bulunacağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Ölen kişi için,ALLAH'dan rahmet diliyorum,yaralılara'da sağlık sıhhat acil şifalar diliyorum,çok geçmiş olsun,Aileri'nede sabırlar versin,inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ancak doblo,transit ve kamyonet tipi araçlar ayrıca denetlenmeli, kavşaklarda tünellerde milleti sıkıştırıyorlar
    0
    0
    Yanıtla