SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'de Yapılan Cami İbadete Açıldı

0
Güncellendi - 2018-05-15 00:13:54
Kale'de Yapılan Cami İbadete Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde yapımı tamamlanan Devran Camisi ibadete açıldı.

Erdemli Mahallesi'nde yaptırılan Devran Camisi'nin açılışı törenle yapıldı.

Kur'an-ı-Kerim tilavetiyle başlayan törende, çocuklar ilahiler okudu ve bazı Hadis-i Şerifler aktarıldı.

Kale Müftüsü Abdullah Bekiroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, ibadethanelerin fiziki olarak çok güzel ve kullanışlı olmaları gerektiğini ancak cemaatle ve güzel faaliyetlerle fonksiyonel hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Camilerin en önemli süsünün cemaat olduğunu dile getiren Bekiroğlu, çocukların ve gençlerin milli ve manevi değerlerle mücehhez yetişmelerinde camilerin önemli etkileri bulunduğunu bu nedenle yeni neslin cami ve namaz bilincine sahip olması gerektiğini söyledi.

Kale Kaymakamı Mehmet Güder, açılışta cami imamı İsmail Sekman'a emeklerinden dolayı plaket vererek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış törenine Kale Belediye Başkanı Cemal Aydemir ve Battalgazi Müftüsü Hüseyin Özdemir de katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız