SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'deki Kazada 7 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-06-28 20:04:06
Kale'deki Kazada 7 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Malatya-Elazığ kara yolunun Kale Belediyesi Kavşağı'nda ehliyetsiz F.E (16) yönetimindeki 44 AAB 578 plakalı otomobille Ayfer Çelik'in kullandığı 44 PC 181 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada sürücüler ile her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.

İlk müdahaleleri olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

ARAPGİR- KEMALİYE SINIRINDA KAZA..

Erzincan'ın Kemaliye ilçesi ile Arapgir sınır bölgesinde devrilen kamyonetteki 5 kişi yaralandı.

Cemil Küreli'nin kullandığı 34 GU 9994 plakalı kamyonet, Malatya sınırında yer alan Kemaliye ilçesindeki Vali Recep Yazıcıoğlu Köprüsü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada kamyonetteki Nuray, Abdülkadir, Hatice Kübra Küreli ile İlyas ve Behice Ateş yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Malatya'daki Arapgir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakimm (4 yıl önce)
    Kazaya karışan, diğer aracında ehliyetsiz olduğunu ve kırmızı ışıkta geçtiğini de yazmış olsaydınız eğer daha güzel ve anlaşılır bilgiye sahip olmuş olurdu diğer okurlarınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • yurttaş (4 yıl önce)
    trafik polisleri sahaya çıksınlar ama ikili gruplar halinde olsun 20 li gruplar olmasın
    0
    0
    Yanıtla