SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kale'den Pütürge'ye Alternatif Yol

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Pütürge ilçesinin mevcut yolundaki standardın yükseltildiğini, ancak alternatif olarak Kale ilçesinden Pütürge'ye 20 kilometrelik bir yol için de çalışmaların devam ettiği bildirdi.

Milletvekili Çalık, Doğanyol ve Pütürge'nin 94 kilometrelik yol güzergahında incelemelerde bulundu.
Çalışmalar hakkında bilgiler alan Çalık, "Pütürge ve Doğanyol ilçemize yıllardır kangren haline gelen sorunu çözüyoruz. Duble yol kalitesinde yol çalışması yürütülüyor. Trafik kazalarının çok yoğun olduğu bu güzergahta, yapılan çalışmalarla kazalar azaltıldı. Çok keskin olan virajlar çalışmalarla düzeltildi. Sanat yapıları eklenerek, yol standardı yükseltildi. Bu bölgedeki yol çalışmalarını sürekli takip ediyoruz" dedi.
Çalık, Pütürge ilçesine Kale ilçesinden yeni bir alternatif yol güzergahının açıldığını ifade ederek, şöyle konuştu;

"Kubbe Dağı artık geçit verecek. Geçit vermediği zamanlarda da Kale ilçesinden Pütürge'ye 20 kilometre uzunluğunda bir yol yapıyoruz. Bu yoldaki çalışmalar başlatıldı. Çalışmalar bu sezon bitirilerek hazır hale getirilecek. Bölgemizin insanımızın bize verdiği destek ve güç, hizmet olarak geri dönüyor. Durmak yok, yol yapmaya devam. Muhalefetin gözü var, görmüyor, kulakları var duymuyor, dilleri var söylemiyor, bu yoları da mı görmüyorlar, Allah'tan korkmuyorlar mı?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız