SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kalem Kalem Yazdık'

A- A+ PAYLAŞ

Has Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleri adayları seçim gezileri kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Partinin çalışmalara ilişkin basın açıklaması şöyle:

"Has Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleri adayları seçim gezileri kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor. Has parti vekil adayları Özal köyü ve Tohma Köyü’nü ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.

İlk olarak Özal Köyünü ziyaret eden adaylar, köylüler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandılar. Daha sonra Erdal Şekercioğlu adında bir köylünün evine konuk olan adaylar köy halkının sorularını cevapladılar. Bir çiftçinin, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun mazotu 1 liraya indireceğim sözünün ne kadar gerçekçi olduğunu sorması üzerine Has parti 1. sıra vekil adayı Fikret Karabekmez cevaplandırdı. Karabekmez “ Genel Başkanımız tarafından hazırlanan 72 sayfalık seçim beyannamemiz var. Bu beyannamede konuştuğumuz ve söz verdiğimiz her hizmetin nasıl yapılmasını gerektiğini ve kaynağın nerden geleceğini açıkladık. Çiftçinin sıkıntılarını, hayvancılığın nasıl geliştireceğimizi kalem kalem yazdık, çözüm önerilerini anlattık. Yoksa, benim adım Numan ben çözerim mantığı olmaz.”

Chp’nin inandırıcılığının olmadığı belirten Karabekmez “CHP bağlı belediyeler var. Bu belediyeler ekonomik sorunlarını çözdülerse, illerini geliştirdiyseler vatandaş inanacak. Ama hiçbir gelişim yok. Kılıçdaroğlu ‘da miting meydanlarında çıkıpta anahtar dağıtmakla ev dağıtmakla bir yere varamaz.”

Özal köyünden sonra köy gezilerini sürdüren Has Parti vekil adayları, pancar ekmeğe çalışan çiftçileri görünce bir süre sohbet etti. Bir kadın çiftçinin “Canımızda sizin oyumuzda sizin ama bize yardımcı olun. Çiftçilerin sorunlarını dinleyin.” diyerek vekil adaylarından evi ve tarlası için istekte bulundu. Vekil Adayları da çiftçilerin sorunlarını bildiklerini belirterek, canı gönülden çalışacaklarının sözünü verdiler.

Daha sonra Tohma Köyünü de ziyaret eden Has Parti vekil adayları bir köylünün “Numan Kurtulmuş’un başımızın üzerinde yeri var biz kendisinden razıyız, inşallah iktidar olacak. Has Parti halkın partisi Tohma Köyü’nün de Has parti’sinden beklentileri çok fazla. İnşallah iktidarız ” diyerek destek verdiklerini belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız