SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleşnikofların Sırrı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çekimi yapılacak olan 'Kara Güneş' adlı filmin seti için hazırlık yapan ekibin aracında bulunan oyuncak Kaleşnikof silahları gerçek sanan vatandaşlar ihbarda bulununca polis ekipleri alarma geçti.

Edinilen bilgiye göre, Malatya merkez Akpınar semtinde bir otoparkta park halinde bulunan bir otomobilde Kaleşnikof silahların olduğunu gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine Emniyet Merkezi; Asayiş Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile karakol ekiplerini, verilen adrese yönlendirdi.

Otoparka gelen ekipler, yönetmen ve sinema sanatçısı Gani Rüzgar Şavata'nın çektiği Kara Güneş adlı filmde görevli ekibin kullandığı otomobilde arama yaptı. Otomobilin bagaj kısmını açtıran ekipler, burada 2 adet kuru sıkı tabanca ve 4 adet uzun namlulu silah buldu. Silahları inceleyen ekip, Emniyet Merkezi'ne, "Araçta uzun namlulu silah var ancak silahlar oyuncak" şeklinde anons geçti.

Asayiş Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, oyuncak çıkan silahlarla ilgili işlem yapmayarak normale dönerken, karakol ekibi ise oyuncak silahların kullanım belgelerinin olmadığı gerekçesiyle otomobili Beydağı Karakolu'na götürdü. Ekip burada yapılan işlemlerden sonra serbest bırakıldı.

Bu arada, 'Kara Güneş' adlı filmde yönetmen ve sinema sanatçısı Rüzgar Gani Şavata'nın yanı sıra Fikret Hakan ve Tuba Özay'ın da rol aldığı; filmin önemli bir bölümünün Malatya'nın Yeşilyurt, Hekimhan ve Arapgir ilçelerinde çekileceği öğrenildi. Çekimin 2 hafta sonra başlayacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız