SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleyi Götüren Getirmedi, Yeni Stad İmdada Yetişti!

0
Güncellendi - 2017-08-14 17:35:02
Kaleyi Götüren Getirmedi, Yeni Stad İmdada Yetişti!
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, yeni stadın eksikler nedeniyle açılamaması üzerine, Süper Lig'deki ilk maçını, geçtiğimiz sezon Boluspor maçında 'veda ettiği' emektar İnönü Stadı'nda oynamak zorunda kaldı.

İnönü Stadı, EYMS'nin Süper Lige yükseldiğinin kesinleştiği Boluspor maçıya, 50 yılı aşkın ömrünü tamamlayıp devre dışı kalacağı için, bu maçtan sonra sahaya inen taraftarlar, kale direkleri, korner bayrakları, sandalyeleri sökerek 'hatıra' diye almışlardı. Ancak, yeni stadyumun Süper Ligde sezonun ilk maçına yetiştirilemeyince, Osmanlıspor maçının İnönü Stadı'nda oynanması zorunlu hale geldi ve alelacele emektar stad maça hazırlanmaya başlandı. İşe, taraftarların bir bölümünü söküp hatıra diye aldığı kale direklerinden başlandı. "Kaleyi Geri Getirin, Maç İnönü'de" başlıklı haberle, Malatya'da ilgili kuruluş ve kişiler arasındaki "koordinasyonsuzluk" nedeniyle meydana gelen stad sorunu bir kez daha dile getirilirken, İnönü Stadı 3 gün içerisinde yeni staddan malzeme takviyesiyle Osmanlı maçına hazırlandı.

Bazı taraftarların götürdüğü kale direklerinin yerine, yeni stadın kaleleri sökülerek İnönü Stadı'na monte edildi ve eski staddaki maç, yeni stadın kale direkleriyle oynandı. Evkur Yeni Malatyaspor, İnönü Stadı'na, 3-1'lik Osmanlı galibiyetiyle bir kez daha veda ederken, yeni stadın 26 Ağustos'taki Antalyaspor maçına yetişeceği taahhüdünün yerine getirilip getirilemeyeceği merak konusu oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

Osmanlıspor maçı için İnönü Stadı'nın kalesi, yeni stadyumdan getirildi

Geçtiğimiz sezon Bolu maçıyla kapanacağı belirtilen İnönü Stadı'nın kale direkleri bazı taraftarlarca 'hatıra' için sökülerek götürülmüştü..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • nüvit topaloğlu (6 yıl önce)
    Bu stad işi , Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünün göstergesi. İşi ehline vermemek!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Stat direği çok maliyetli demek. Bu işe girmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    O gün o stadı yağma yaptıranlar suçlu Malatya'da kale direği bulmak bu kadar zormuş ki yeni stadın direkleri sökulmuş aman kimse duymasın güler halimize inşallah yeni stadı temiz tutariz kırıp dokmeyiz bakımını sürekli yaparız Malatya'nın özelliğidir yapılan tesisleri iyi kullanmayız bakımını yapmayiz her şeyi devletten ve belediyeden bekleriz
    0
    0
    Yanıtla