SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleyi Sağlama Aldılar

0
Güncellendi - 2016-01-30 01:27:09
Kaleyi Sağlama Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un kalecileri Ergül Kurt (yanda) ve İsmail Kara, ligin kalan haftalarında iyi sonuçlar alıp, yükselişe geçeceklerini söylediler.

Bir dönem 44 Malatyaspor forması giyen ancak daha sonra takımdan ayrılan tecrübeli kaleci Ergül Kurt, sarı kırmızılı takımı zor zamanında yalnız bırakmadı. Yeniden eski takımına dönen tecrübeli eldiven, takım olarak çıkış yakalayacaklarını ifade etti.

Kurt, takımın birbirine uyum sağlamaya başladığını kaydederek, "Belen Belediyespor karşısında 2-1 öndeydik, son dakikada talihsiz bir gol yedik. Maçı kazanmayı hak ettik. Pozisyonlarımızda vardı ama bunları değerlendiremedik. 1 puanda kötü değil. Belen Belediyespor, ligde şuanda rakibimiz ve puan farkını koruduk. 3 puan almalarını engelledik. Bizde yerimizi korumuş olduk. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çünkü daha uyum süreci içerisindeyiz. Tam anlamıyla çalışamadık. Birbirimizle fazla antrenman yapamadık. Bu haftadan sonra iyi bir çıkış yapabiliriz. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli kaleci, 44 Malatyaspor'a katkı sağlamak istediğini belirterek, "Geçen yıl İnönü Üniversitesispor'da görev aldım. Futbol bırakıp, hocalığa başlama düşüncem vardı. Şartlar uygun olmayınca futbola dönmeye karar verdim. 44 Malatyaspor'da tekrar başladığım için mutluyum. 44 Malatyaspor'un Malatya'da ve BAL Ligi'nde bir ismi var. Bizimde katkımız olursa seviniriz" ifadelerini kullandı.

Panoc0144 Malatyaspor'un genç kalecisi İsmail Kara (yanda) ise, 44 Malatyaspor'un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kara, tecrübeli kaleci Ergül Kurt'un takıma katılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade ederek, "Takımın kaleciye ihtiyacı vardı. Ergül ağabeyimiz geldi. İyi bir kaleci. Şuanda uyum sürecindeyiz. Bizi çalıştırıyor" dedi.

Önlerinde Suruç Gençlik Spor maçının olduğunu anımsatan genç eldiven, "Suruç Gençlik Spor maçı bizim için çok önemli. 6 puan değerinde bir maç. Zorlu bir maç olacak ama kazanacağız. Takımda iyi bir birliktelik var. Takviyelerde yapıldı. Kısa süre içerisinde iyi işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız