SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaleyi Vedat Koruyacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:39
Kaleyi Vedat Koruyacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Kırklarelispor maçı öncesi ilginç bir gelişme yaşandı. 

Sarı-kırmızılı takımda as kaleci Ziya Aydın'ın Malatya İnönü Stadı'nda Çamlıdere Şekerspor ile oynanan karşılaşmada 4'ncü sarı kartını görerek, cezalı duruma düşmesiyle nedeniyle Kırklarelispor maçında kaleyi ikinci kaleci Vedat Kapurtu koruyacak.

Ancak profesyonel takımlarla antrenmanlara çıkan alt yapıda Coca Cola U-18 Akademi Liginde forma giyen A takımda da 3'ncü kaleci olarak görev yapan Mesut Çiğdem'in kırmızı kart görerek, cezalı duruma düşmesi yedek kaleci sıkıntısını doğurdu.

Ziya ve Mesut'un cezalarından dolayı Kırklarelispor maçında forma giyemeyecek olması nedeniyle yedek kaleci arayışına giren Yeni Malatyaspor teknik heyeti aradığı kanı alt yapıda buldu.

Yeni Malatyaspor'un alt yapısında forma giyen 1996 doğumlu Mehmet Ayaoku profesyonel yapılırken, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Kırklarelispor maçında Vedat’ın arkasında yedek kaleci olarak kulübede oturacak olan genç eldiven, Vedat'ın müsabaka esnasında herhangi bir durumda maça devam edememesi halinde kaleyi devralacak.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bazen hayatta insanın ayağına şansların nasıl geleceği hiç belli olmaz. Mehmet için bu büyük bir şans olacak. Belki altyapıdan gelmiş olabilir ama baktığımız zaman birçok futbolcunun çıkışında muhakkak böyle çok enteresan olaylar vardır ve o futbolcu bu olaylardan sonra çıkış yakalamıştır. Allah korusun Vedat'a bir şey olursa yerine Mehmet Oynayacak. Bizim için hiç fark etmez” dedi.

Altıparmak, takımda her futbolcunun her zaman oynayacakmış gibi hazır olduğunu kaydederek, şunları ifade etti: 

“Biz bir ekibiz. Her şey bu ekibin içinde halledilir. Kalede şimdi Vedat oynayacak. Bizim için isim çok önemli değil. Mesut olsaydı belki Mesut’a şans verilecekti. Dediğim gibi bizim için isimler önemli değil, Vedat da bu ligin en iyi kalecilerinden birisi. Bizim Vedat ya da arkasındaki Mehmet’le ilgili olumsuz bir düşüncemiz yoktur. Takımımızda kim oynarsa oynasın, her zaman hazırdır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız