SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalıcı Başarı Sağlanması İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:17:53
A- A+ PAYLAŞ
Malatyaspor'da geçmiş dönemlerde forma giyen futbolcularla bir araya gelen Yeni Malatyaspor yönetimi, yapılan görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısıyla, ortaya çıkan sonuçları kamuoyuna açıkladı. 
 
Nurettin Soykan Tesisleri'nde kulüp basın sözcüsü Halil Karaman, teknik direktör Gürses Kılıç ve futbolcu Aslan Çakıroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bir konuşma yapan kulüp basın sözcüsü Halil Karaman, eski futbolcularla yapılan toplantının çok faydalı geçtiğini söyledi. Karaman, "Yeni Malatyaspor Yönetimi olarak, Malatyaspor'da geçmiş dönemlerde forma giymiş futbolcularla bir araya geldik. Tesislerde gerçekleştirilen buluşmada, takımla ilgili eski futbolcuların görüş ve önerilerini dinledik. Toplantıda ön plana çıkan görüşler şöyle oluştu; "Kalıcı başarıların sağlanması için özellikle siyasetçilerimizin, Sayın Valimizin, iş adamlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının, spor camiamızın ve basınımızın her türlü maddi ve manevi desteğine ihtiyaç duyduğu kanaati öne çıktı. İkinci yarı itibariyle mevcut kadro ve mütevazi bir bütçeyle ligi tamamlamak; bu zaman zarfında da şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek, iyi bir kadroyla Bank Asya 1. Lige çıkmak ve yeniden Süper Lig kapısından içeriye girme hedefini gerçekleştirmek. Aksi taktirde sadece belediye kaynaklarıyla ve gayretleriyle bunun mümkün olmadığı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır tarafından olmak üzere, yönetimimiz ve spor kamuoyunda olaylara gerçekçi olarak bakan herkes tarafından defalarca belirtilmiş ve bu toplantıda da aynı şekilde gündeme gelmiştir. Yine basınımızın yapıcı, yönlendirici, moral ve motivasyonu artırıcı; kısaca yapıcı eleştiri ortaya koyma fikri ortaya konmuştur. Basınımız her yönüyle bize destek olmaktadır. Özellikle taraftarlarımızın futbolun seyirlik bir tat olduğunu, şehri kucaklayan, hemşerilik bilincini pekiştiren ortak bir paydaş olduğunu unutmamaları, hizmet amaçlı görev yapan tüm yönetici ve görevlilere saygılı olmaları gereği; üç ihtimalli olan futbola ahlaki normlar çerçevesinde yaklaşılması gerektiği, stada erkeği, bayanı, çocuğu, genci ve yaşlısıyla gelinerek bir şenlik havası oluşturulması gerektiği de bu toplantıda vurgulanmıştır" 
 
Yeni Malatya Spor teknik direktörü Gürses Kılıç ise, Malatya camiasının büyüklüğüne değinerek, "Gerçekleştirilen toplantıda bir kez daha gördüm ki, Malatya camiası büyük bir camia. UEFA oynamış, Süper Ligde başarılı bir geçmişi olan bir kulüp. Ama onun ötesinde Yeni Malatyaspor, bu dönemde yeni büyüyen bir fidan olarak görmek lazım ve geçmişin misyonunu birden hepsini takıma yüklememek gerekiyor. Belki ilerde bu misyon daha net yüklenecektir. Bu sorumluluğu daha net alacaktır ama onca birikimin, onca geçmişin, başarının ya da başarısızlığın bir anda bu kulübe yüklemenin doğru olmadığını ama sabırla beklenildiği zaman sorumluluğun yönetim tarafından üstlenileceğini görmekteyiz" diye konuştu. 
 
Futbolcu Aslan Çakıroğlu da, "Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında arzuladığı yere ulaşamamış. Ama şu anda yeni teknik heyet, yeni transferler ve mevcut futbolcu arkadaşlarımızla birlikte iyi bir bütünleşme sağlandığına inanıyorum. Sahamızda art arda oynayacağımız iki maçı kazanırsak, önümüzü daha iyi göreceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız