SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalıcı Hizmetler Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:41:24
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye personeline iftar yemeği verdi. Başkan Gürkan, ekip olarak birlik ve beraberlik içerisinde eşik ve kalıcı hizmetler üreteceklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından Rüya Düğün Sarayı’nda verilen iftar yemeğine, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Karakuş, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Battalgazi Belediye Meclis üyeleri, Battalgazi ilçesine bağlı mahalle muhtarları ve belediye personeli katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, iftara katılanların Ramazan ayını tebrik ederek, “Ramazan-ı  şerifin sizlere, ailenize, çocuklarınıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tuttuğunuz orucun yüce Allah tarafından kabul edilmesini diliyorum. Akmercan şirketler grubunun ve belediyemizin personeli, Mormaş personeli ve bizim belediye personelimiz işçi, memur, sözleşmeli ve hizmet alımı çerçevesinde çalışan tüm personelimiz burada. İşte Battalgazi ailesinin tamamı bu. Muhtarlarımız burada, meclis üyelerimiz burada, belediye çalışanlarımız burada, yöneticilerimiz burada. İşte esas aile tablosu, işte aile fotoğrafı budur. Bu fotoğraf birlik, beraberlik, dirlik, düzen üzerinde görülecek ki hiç kimse buraya fitne fesat sokmasın ve bu fotoğrafla birlikte 1027 kilometre karelik alanda ve gündüz nüfusu 550 bin olan Battalgazi’de hizmetler rahmet yağmuru gibi her tarafa eşit ve adil olarak verilsin. Konuşmamı Bakara Suresi’nin 286. Ayetiyle noktalamak istiyorum. Allah herkese gücü yettiği kadar sorumluluk yükler. Herkesin kazandığı ya kendi lehine ya da aleyhinedir. Ey Rabbimiz unutursak ve hataya düşersek bizi hesaba çekme. Ey Rabbimiz bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme. Ey Rabbimiz, bizim gücümüzün yetmediği işlerden bizi sorumlu tutma. Bizi affet, bizi bağışla bize acı. Sen bizim Mevlamızsın. Kafir kavimlere karşı bize yardım et” dedi.

Başkan Gürkan’ın konuşması sonrası okunan akşam ezanı ile birlikte iftar yapılırken, Başkan Gürkan iftar sonrası iftara katılanları tek tek uğurladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız