SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kalıcı Olmak İçin Mücadele Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:36
A- A+ PAYLAŞ

Salon Hokeyi Süper Ligi'nin 2012-2013 sezonunda, Malatya'dan iki takımın mücadele edeceği bildirildi. 

Hokey Süper Ligi'nde Malatya'yı temsil eden Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte bu sene Malatya Hokey Kulübü de yükselme gruplarını geçerek süper lige adım attı.

Malatya Hokey Kulübü Başkanı ve Hokey İl Temsilcisi olan Ali Karaca yaptığı açıklamada, "Malatyamızın hokey branşında başarılarına bir yenisini daha ekledik ve en üst lig olan süper lige ikinci takımımızın yükselmesi bizleri mutlu etti. İnşallah bu takımımız süper ligde kalıcı olmak için mücadele edecek, bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

İl Temsilcisi Karaca, "Ülkemizin hokeyde en başarılı kulübü olan Anadolu Ateşi Spor Kulübü Hokey Takımı, Malatyamızı en güzel şekilde temsil ediyor zaten. Bunu 2012 yılında Kulüpler Avrupa Şampiyonu olarak gösterdiler. 2013 yılında da bayan hokeyciler ile Portekiz’e gideceğiz. Orada da başarılı olacaklarına inanıyorum. Bu şampiyonaya gitmek için de çalışmalarımız ve gayretlerimiz devam ediyor. İnşallah bu konuda Malatyamızın ileri gelenlerinin gerekli desteği vereceğini 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız