SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kalite Artacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin bürokratik yönetim kültürüden vatandaş odaklı kamu kültürü hizmeti kültürüne geçme hedefi ile ISO 9001-2008 sistemine geçme çalışması yaptığı bildirildi.

Valilik Yazı işleri Müdürü Durmuş Doğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bilindiği üzere, valiliğe bağlı içişleri müdürlüklerinde 2000 yılından bu yana kalite yönetim sistemi ile hizmetleri sunmaktayız. ISO 9001-2000 idi belgemiz. Yeni bir çalışma başlattık. Sayın valimizin direktifleri ile. ISO 9001-2008 sistemine geçiyoruz. Bu nedenle kalite yönetim sistemini değiştiriyoruz. Tüm çalışmalarımız tamamladık. Binadaki levhaları değiştirdik. Personelimize eğitim vereceğiz. Anket kutuları yaptırdık. Matbu formlar ile vatandaşlara daha rahat ve seri hizmet sunulacak. Önümüzdeki hafta valilik personeline ISO kalite yönetimiyle ilgili 5 günlük eğitim verilecek. TSE'den denetimciler, yaptığımız çalışmaları denetledikten sonra ISO 9001-2008 sistemine geçilmiş olacaktır" ifadelerini kullandı.

Hizmet sunumunda vatandaşın memnuniyetini öncelik kılan, sürekli gelişmeyi esas alan tüm çalışanların katılımı ile etkin ve çağdaş hizmet anlayışını benimseyerek, bürokratik yönetim kültürüden vatandaş odaklı kamu kültürü hizmeti kültürüne geçme hedefleyen Malatya Valiliği, önümüzdeki günlerde ISO 9001-2008 kalite belgesini alacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız