SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalite Ödülü Dağıtıldı

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödül töreni gerçekleştirildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen ödül töreniyle ilgili bilgi veren İlçe Milli eğitim Müdürü Dursun Ergen, "TKY ödül yönergesi çerçevesinde okul/kurum ve ekip kategorisinde ilçemizde yapılan değerlendirmede dereceye giren ekip ve kurumlara ödülleri verildi. Okul kurum kategorisinde sırayla 1.2. ve 3.'lüğü paylaşan Doğanşehir İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Muammer Şahin Zafer İlköğretim Okulu ile ekip kategorisinde dereceye giren; Muammer Şahin Zafer İlköğretim Okulu, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) ve Yunus Emre İlköğretim Okulları ödüllerini aldılar.

Ergen, dereceye giren okulları ve ekipleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız