SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kalite Yönetim Semineri

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da, Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren fabrikaların yetkili ve üst düzey yöneticilerine yönelik kalite yönetim sistemi eğitim semineri düzenlendi.

MDC Akademi tarafından, Kongre Kültür Merkezi Sarayı Salonu'nda gerçekleştirilen iki gün süren seminere 120'ye yakın yetkili ve yönetici katıldı.

MDC Akademi Bölge Koordinatörü Ela Mor, hizmet ve imalat sektöründe yaptıkları araştırma ve anketlerden çıkan sonuçlar doğrultusundan hareketle, özellikle gıda güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere kalite yönetimi, iç tetkik ve bilgi güvenliği yönetimi alanlarında eğitim seminerleri vermeye karar verdiklerini söyledi.

Kararın doğru olduğunun katılımcıların sayısından belli olduğunu anlatan Mor, şöyle konuştu: "Malatyalı işadamları ve yöneticilerin büyük kısmı eğitime önem veriyor o nedenle eğitim seminerlerimize beklentimizin üzerinde ilgi oldu. İmalat ve hizmet sektöründeki üst düzey aktörlere yönelik verdiğimiz kaliteli yönetim eğitimleri sonucu bilgilerini tazeleyen üst düzey aktörler aracılığıyla Malatya'da daha kaliteli imalatlar ve hizmetler sunulmasının önü açılacaktır."

Kalite yönetim sistemi üst başlığı ile dört ayrı kategoride verilen eğitim, MDC Akademi uzmanları tarafından katılımcılara sinevizyon eşliğinde aktarıldı. Katılanlara verilen sertifikalarla iki günlük eğitim sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız