SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kalite'de Birinci Okullar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Toplam Kalite Yönetimi (TKY) derecesine giren okullar açıklandı. Yılın kaliteli okul kurumlarında Şehit Kemal Özalper (ŞKÖ) Endüstri Meslek Lisesi, yılın kaliteli ekiplerinde ise Hacı İbrahim Işık İlökğretim Okulu Malatya birincisi oldu.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Abik başkanlığında kurulan değerlendirme komisyonu tarafından gerçekleştirildi. İlçelerdeki değerlendirme sürecinde her iki kategoride dereceye giren ilk üç rapor daha sonra il değerlendirme sürecine katıldı.

Sürece Merkez İlçe, Akçadağ, Battalgazi, Darende, Doğanşehir ve Doğanyol ilçelerinden okul/kurum kategorisinden 10, ekip kategorisinden de 14 olmak üzere toplam 24 rapor değerlendirmeye alındı.

Değerlendirme Komisyonunun değerlendirmelerine ait sonuçlar MEM Birim Kalite Kurulunun Milli Eğitim Müdürlüğü (MEM) Brifing salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut Başkanlığında yapılan toplantıda son değerlendirmelerle birlikte sonuçların kamuoyuna duyurulması kararı alındı.

İleri bir tarihte "5.Paylaşım toplantısı ve TKY Ödül Töreni" yapılarak dereceye giren okul/kurum ve ekiplere ödülleri verilecektir. İl ödül töreni ile birlikte merkez ilçe ödül töreni de yapılacaktır.

Merkez ilçe ekip kategorisinde saha ziyareti gerçekleştirilen Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi "Geleceğin Güneşleri" İyileştirme ekibi ile Atatürk İlköğretim Okulu "Çocukların Dansı" İyileştirme Ekibi de teşvik ödülüne layık görüldü.

Okul/kurum kategorisinde İl birincisi olan ŞKÖ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve ekip kategorisinde il birincisi olan Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu'na ait raporlar Türkiye finaline katılmak üzere Bakanlığımıza gönderilecektir. Bakanlığımızda gerçekleştirilecek ödül değerlendirme süreci ise her yıl olduğu gibi Haziran ayı içerisinde sonuçlanacaktır" denildi.

Yılın kaliteli okullarında merkez ŞKÖ Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, merkez Yunus Emre Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi ikinci ve Doğanşehir İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Yılın kaliteli ekiplerinde de, merkez Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu birinci, ŞKÖ Teknik lise ve EML ise ikinci oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız