SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaliteli Bir Eser"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen 'Seyyah Sinema ve Tiyatro" projesi için bir TIR'ın özel olarak dizayn edildiği belirtildi. Sinema ve tiyatro trının tanıtımı için Perşembe günü tören düzenlendi. 
 
Malatya Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan törene Malatya Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut,  ile davetliler katıldı. Açılışta, Şehir Tiyatrosu'nun sergilediği oyununun ardından konuşmalara geçildi. 
 
"ÖDÜL ŞEVK VERDİ"
 
Malatya Belediyesi olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden , Türkiye genelindeki bir yarışmadan dolayı birincilik ödülü aldıklarını söyleyen Başkan Çakır, bu ödülün kendilerine daha çok çalışılması anlamında şevk verdiğini kaydetti. Çakır, “Bize ödül getiren sanat merkezimizde yaklaşık 2500 e yakın vatandaşımız hizmet alıyor. Burada 17 farklı alanda 700 vatandaşımıza sanatsal eğitim veriyoruz. Durumu iyi olmayan 600 öğrencimize dershane hizmeti veriyoruz. Bu rakamları her geçen yıl daha da yukarılara taşıyoruz” dedi.
 
"BAZILARI İLK DEFA SEYREDECEK"
 
Belediye Başkanı Çakır, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu projemizle sadece Malatya’da sınırlı kalmayacağız. Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, bütün mahallelerimize giderek, sinema ve tiyatro gösterimi başta olmak üzere etkinlikler yapacağız.  Bir program kapsamında bütün mahallelerimize giderek, oradaki ailelerin, anne-babaların çocuklarıyla sinema seyretmesini sağlayacağız. Bunu 13 ilçemize yaygınlaştıracağız. Köylerimize gideceğiz. Belki de bazı çocuklarımız bu sayede ilk defa sinema seyretme imkanı yakalayacaklar” dedi.
 
"KALİTELİ BİR ESER"
 
Törene katılan Vali Yardımcısı Şükrü Özcan ise yaptığı konuşmada, "Bunun benzerleri komşu illerimizde var ama bu kalitede ve bu hesapta değil. Çok uygun bir bütçeyle bu kalite bir eser meydana getirdiği için Belediyemize, büyük emeği geçen Belediye Başkan Yardımcımız Ertan Mumcu beye de teşekkür ediyorum” dedi. Şükrü Özcan 2011 yılında Malatya’nın 149 SODES projesiyle Türkiye genelinde iller bazında birinci olduğunu söyledi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız