SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaliteli Okul Adayıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi'nin Yılın Kaliteli Okulu adayı olduğu bildirildi.

Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Aziz Özduman, yaptığı açıklamada, "Yılın Kaliteli Okulu'nu seçme programı çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okulumuza gelen uzmanlar denetleme yaptı. Bir yıllık çalışmalar değerlendiriliyor. Okulumuz Türkiye'de 19 okul gibi finale kaldı. Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okulumuza gelen uzmanlar denetleme yaptılar" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı ilgililerin tuttukları raporu Ankara'da değerlendirip puan verecekleri ve saha denetimi puanlarının ise Haziran ayı ilk haftasında açıklanmasının beklendiğini söyleyen Özduman, "Yılın Kaliteli Okulu adayı olmakla velilere bir mesaj vermek istedik. Biz mesleki eğitimde iddialıyız. Mesleki eğitimi biliyoruz. Çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımızı da tescil ettiriyoruz. Veliler çocuklarını liseye yazdıracakları zaman bir kez daha düşünmelerini istiyoruz. Veliler, çocuğunu, ilköğretim sonunda, Fen mi, Anadolu mu?, Sağlık Meslek Lisesi mi, Endüstri Meslek Lisesi mi, düz liseye mi göndermeleri konusunda karar vermelerini istiyoruz. Velilerin, çocukları 17, 18 yaşında liseden mezun olduğu zaman üniversite sınavında eğer başarısız olursa kara kara düşünmelerini istemiyoruz. Meslek lisesi mezunu eğer üniversitede sınavında başarılı olamazsa, Meslek lisesi okumuş bir öğrencinin elinde sanatı var, gider sanayide paşalar gibi ekmeğini taştan çıkartabilir. Yani meslek lisesi mezunlarının bu konumuna gelmeleri sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız